Cătălin Botezatu și-a luat apartament de lux în Dubai: "E la etajul 54". Câți bani a costat

.

Cătălin Botezatu și-a luat apartament de lux în Dubai, la etajul 54! Bote intră, astfel, în rândul vedetelor de la noi care au investit în imobiliare, în Dubai, și spune că abia așteaptă să amenajeze locuința cu vedere la ocean. Câți bani a costat apartamentul lui Botezatu din Dubai și ce l-a determinat pe designer să-l cumpere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Atât de bine se simte Cătălin Botezatu în Dubai, încât a transformat acest oraș în … acasă. Bote a intrat și el în rândul vedetelor din România proprietare de case în Dubai și și-a cumpărat un apartament la etajul 54, cu vedere la ocean.

De ce și-a cumpărat Botezatu apartament în Dubai

Botezatu a fost cucerit de priveliștea pe care i-o oferă apartamentul de la etajul 54, așa că a decis să-l cumpere. În plus, creatorul de modă spune că blocul are, la ultimul etaj, o grădină tropicală cu piscine artificale, păsări, dar și săli de evenimente unde ar putea ține prezentările sale de modă.


‘Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă’, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Câți bani a dat Botezatu pe apartamentul din Dubai

Potrivit Spynews.ro, Botezatu ar fi plătit în jur de 350 de mii de euro pe apartamentul din Dubai. Designerul este foarte încântat de achiziția sa. Spune că apartamentul are mai multe dormitoare, un linving uriaș și este convins că prețul lui va crește pe viitor.


‘Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni doar, sunt ofere de nerefuzat’, a mai spus creatorul de modă.

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor: „Mi-am asumat un risc/ EXCLUSIV


Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu: „Căsătoria ține de firesc, copilul…/ EXCLUSIV

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!

Citește și: Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă

Și Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai!

În ianuarie, Andreea Bălan a fost plecată câteva zile în Emiratele Arabe Unite, fără copii, unde a îmbinat afacerile cu distracția. Andreea Bălan le-a lăsat pe micuțe cu bunica lor, în timp ce ea a plecat în Dubai alături de o prietenă.


Eu am parte de câteva zile în Dubai. Cine știe… poate fac o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Dubai. Când zic că ne-a plăcut mă refer la Ella, Clara, buni. Și de ce să nu avem aici un apartament?! Să venim aici iarna, două-trei luni, jumătate de an’, a spus artista atunci.


În Emirate, Andreea Bălan s-a întâlnit cu surorile Bambi, Raluca și Denisa, care deja au câteva imobile acolo.

„După distracție am venit să vizionăm niște apartamente. Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură. Apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele’, a spus vedeta.

„Am vizitat trei apartamente și câteva garsoniere. Mi-au plăcut foarte mult că erau la etaje superioare. Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în doi ani de zile. Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție. Mi-ar plăcea să locuiesc aici două luni pe an, iar restul timpului să-l închiriez‘, a dezvăluit Andreea Bălan.
Vezi şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai, precum şi reguli de bună purtare în Dubai ca turist!