Cătălin Botezatu, MESAJ controversat pentru Bianca Drăgușanu, după ce s-a măritat cu Alex Bodi: „Te iubesc!” / Avertisment pentru soțul ei

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu a trimis un mesaj cel puțin controversat pentru Bianca Drăgușanu, imediat ce prietena lui bună s-a măritat cu Alex Bodi. Designerul a asigurat-o pe blondină că o iubește, iar soțului ei să aibă multă răbdare și să aibă grijă la bani.

Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex BodiBianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi

'Mă bucur să aud acest lucru dat fiind faptul că au avut o relație destul de tumultuoasă. Acum e clar faptul că între cei doi există dragoste reală și mai mult există și un act oficial, dar pe care eu îl consider inutil.

Lui Alex îi urez să aibă multă răbdare și să chibzuiască cum știe mai bine banii. Bianca este o fată minunată și merită să fie iubită. Să aibă grijă de ea și să o iubească. Le urez casă de piatră și numai bine. Te iubesc, Bianca!', a declarat Cătălin Botezatu pentru Cancan.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că s-au căsătorit, mai ales că zilele trecute se despărțiseră din nou. Cei doi au mers la Starea Civilă joi, în jurul orei 15.00, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București, doar în prezența martorilor.

Bianca și Alex au anunțat că după eveniment merg la restaurant și apoi la sală.

Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav, iar în urma relației cu acesta are o fetiță de trei ani, Sofia Natalia, în timp ce Alex Bodi nu a mai fost însurat și are doi copii din două relații diferite.

Ce spune Victor Slav despre cununia fostei sale soții, Bianca Drăgușanu

„Doamne ajută! Casă de piatră! Eu nu am cum să îi doresc răul Biancăi pentru că este mama copilului meu. Atâta timp cât ea este fericită știu că și micuței noastre o să îi fie bine. Le doresc tot binele din lume și să fie fericiți!', a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton