Cătălin Botezatu i-a propus Gabrielei Prisăcariu să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, are o carieră de succes în modelling, iar prima apariție a acesteia în lumina reflectoarelor a avut loc atunci când a participat la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu'. Blondina a fost una dintre cele mai apreciate concurente și a continuat să colaboreze cu designerul de modă, fiind nelipsită de la prezentările sale. De când a devenit mamă, viața Gabrielei Prisăcariu s-a schimbat radical, ea însăși recunoscând că nu îi este ușor să se împartă între carieră și familie. Pentru a defila la unul dintre show-urile sale, Cătălin Botezatu i-a propus modelului să-i supravegheze fiul, chiar și pentru o săptămână. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu are o carieră strălucitoare în modelling, dar și o familie împlinită. Vedeta și Dani Oțil și-au unit destinele în 2021, an în care au devenit și părinți pentru prima dată. Prezentatorul TV și soția lui au un băiețel, pe nume Tiago, care a fost botezat de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. De când a devenit mămică, Gabriela Prisăcariu și-a dedicat toată atenția copilului ei, însă ajutată de o bonă și mama ei.

ca10ca10

Gabriela Prisăcariu s-a făcut remarcată la 21 de ani, în emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu', fiind desemnată câștigătoarea competiției. De atunci, modelul a continuat colaborarea cu designerul de modă și a defilat la toate show-urile organizate de acesta. Mai mult decât atât, Cătălin Botezatu și-a arătat disponibilitatea de a-l supraveghea pe Tiago atunci când Gabriela Prisăcariu participă la prezentatările sale.

Citește și: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”. Gabriela Prisăcariu a suferit de depresie după ce a născut

Citește și: Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil: „Dacă nu eram atât de departe, noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

Citește și: Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Citește și: Ce cadou a primit Alina Laufer de la fiica adolescentă, de ziua ei: „Știe ea ce să îmi cumpere și ce îmi place'

Cătălin Botezatu i-a propus Gabrielei Prisăcariu să aibă grijă de fiul ei

Gabriela Prisăcariu a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu' în anul 2015 și a rămas într-o relație strânsă cu designerul de modă. Cătălin Botezatu a descris-o ca fiind o „profesionistă', ba chiar s-a oferit să-i supravegheze fiul, pe Tiago, atunci când defilează la prezentările sale de mosă.

„Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechina care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele! Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vin-o la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…', a spus Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro.

Cum se menține Gabriela Prisăcariu în formă

Deși a devenit mamă în urmă cu aproape doi ani, Gabriela Prisăcariu este într-o formă de invidiat și spune că băiețelul ei este cel care o ajută să se mențină în formă. Micuțul Tiago are multă energie, așa că soția lui Dani Oțil este în continuă mișcare.

„Fac tot ce pot, încerc să mă mențin, Tiago mă menține în formă, dar vârsta își spune cuvântul! Tiago este pe baterii, cum spunem noi, și alerg după el toată ziua, mă ține în priză!', a povestit frumoasa mămică.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat șase bone

După ce au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut dificultăți în a găsi o bonă potrivită pentru băiețelul lor. Acum, cei doi spun că au făcut alegerea potrivită și sunt nerăbdători să plece într-o escapadă romantică.

„Noi avem bonă! În sfârșit am găsit și bonă. Eu sunt acasă în mare parte cam toată ziua iar când nu este bona, mă mai ajută mama mea. Este o armată de oameni în jurul lui! Suntem la a șasea bonă! Nu noi am fost pretențioși, bonele, în schimb, da. Am avut niște probleme cu ele dar acum suntem bine.

De-abia aștept, plecăm noi doi în Dubai, bebelușul rămâne pe mâini și mai bune decât ale mele, rămâne cu mama mea și cu bona. Mama mea gătește foarte bine, sper să mai găsim prin frigider câte ceva când ne întoarcem…', a mai spus aceasta.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil

Deocamdată, Gabriela Prisăcariu nu ia în considerare ideea de a deveni mamă pentru a doua oară, însă visează să aibă o familie mai numeroasă. Modelul recunoaște că viața de mamă nu este deloc ușoară, însă acest rol a determinat-o să-și schimbe prioritățile și perspectivele.

„Nu mai sunt eu pe primul loc, înainte eram egoistă, acum nu mai sunt. Tiago este pe primul loc și apoi soțul meu. Nu mai călătorim atât de mult, nu mai suntem plecați, stăm mai mult pe acasă, facem activități cu bebelușul, îmi lipsesc călătoriile și somnul de noapte.

El încă se trezește de 2-3 ori noaptea și nu vrea pe nimeni altcineva lângă el, decât pe mine. Deocamdată nu mai am curaj să mai fac un copil. Eu sunt singură la părinți și întotdeauna am spus că îmi doresc măcar doi copii pentru că este greu să fii singur, dar ne mai gândim puțin. Poate pe viitor va veni și un al doilea copil, acum sigur nu!', a încheiat soție a lui Dani Oțil.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton