Cătălin Botezatu, grav bolnav. Prietena lui, Raluca Bădulescu, îndeamnă la rugăciune: "Trece prin cele mai grele momente!"

.

Cătălin Botezatu trece prin momente critice. Aflat încă la Terapie Intensivă după ce a fost operat de medicii turci la o clinică din Istanbul, Cătălin Botezatu îi are alături pe prietenii și fanii săi, care se roagă pentru însănătoșirea sa grabnică. Buna sa prietenă Raluca Bădulescu i-a fost mereu alături și acum face apel la rugăciune. 

Raluca Bădulescu a făcut publică o poză de colecție pe care o are cu designerul Cătălin Botezatu, iar în dreptul acesteia a scris un mesaj emoționant.


REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 👑❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoșire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️🙏🏻 He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers🙏 #my❤️#king 👑’, a scris vedeta pe contul ei oficial de Instagram.

Raluca Bădulescu i-a scris unei persoane, care a comentat pe contul său de socializare: Trece prin cele mai grele momente cu sănătatea (…). Să ne rugăm pentru regele nostru scump să fie bine cât mai repede’.


„Am simţit că moartea bate la uşă'

Operaţia lui Cătălin Botezatu a durat cinci ore şi jumătate şi medicii spun că a decurs foarte bine, starea designerului fiind una bună.

„Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram, a declarat Bote la Teo Show.

„Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA, a declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.


Cătălin a primit un diagnostic crunt din partea medicilor turci care îl tratează de mulţi ani şi anume Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer.

A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!


 Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul.', a declarat Bote reporterilor Kanal D.