Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere: „M-a pupat. Plăcerea a fost de partea amândurora”

.

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere. În acest weekend, creatorul de modă a împlinit 56 de ani și a organizat o petrecere cu fast într-un club din Capitală. Printre invitații acestuia, s-au numărat mai multe vedete de la noi din țară, Loredana Groza fiind cea care a întreținut atmosfera. La un moment dat, artista s-a sărutat cu sărbătoritul, iar imaginile cu cei doi s-au viralizat pe internet. Iată ce spune designer-ul despre acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere. Sâmbătă, 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere. Printre invitați s-au numărat Cristina Șișcanu, Denise Rifai, Raluca Bădulescu și iubitul ei, Andreea Tonciu, Antonia, dar și multe alte vedete din showbiz. Loredana Groza a fost cea care a întreținut atmosfera și le-a oferit invitaților un show de zile mari. La un moment dat, artista s-a sărutat pasional cu creatorul de modă, întreaga scenă fiind filmată de Cristina Șișcanu. Imaginile cu cei doi au făcut înconjurul internetului, Cătălin Botezatu susținând că „plăcerea a fost de partea amândurora’.


Se pare că artista și creatorul de modă sunt legați de o prietenie veche de 25 de ani. Într-un interviu recent, Cătălin Botezatu a numit-o pe prietena sa o adevărată „Madonna a României’, datorită talentului său și a modului în care s-a reinventat de-a lungul carierei.

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, la ziua designer-ului:'Suntem liberi. Orice ar fi, nu te opri!'


Citește și: Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Imagini fabuloase de la petrecere:'Regele sufletului meu'

Citește și: Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Ce dovezi a prezentat dansatoarea:'Mi-a ajuns! Acest om fără scrupule…'

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:'Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești'

Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere


Creatorul de modă a susținut că Loredana Groza este printre puținele artiste care fac atmosferă pe scenă, acesta fiind motivul pentru care a invitat-o să cânte la petrecerea sa aniversară. Cât despre sărutul pasional dintre ei noi, Cătălin Botezatu a ținut să sublinieze că plăcerea a fost de ambele părți.

„Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora’, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru WOWbiz.ro.


„Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna’

Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații despre relația dintre el și Loredana Groza. Acesta a susținut că îi poartă o mare admirație cântăreței, supranumind-o „Madonna României’. Mai mult, designer-ul a ținut să sublinieze că este în firea artiștilor să facă „extravaganțe’.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.  Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.


Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii’, a adăugat designer-ul, potrivit sursei citate.


Ce cadouri a primit creatorul de modă

Creatorul de modă a susținut că a primit numeroase cadouri scumpe, de la ceasuri și parfumuri, la cărți despre artă. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cătălin Botezatu și-a achiziționat o nouă mașină.

„Mi-am desfăcut cadourile, dar nu am făcut petrecerea pentru ele. Sunt de la cadouri extrem de scumpe, respectiv ceasuri, brichete, pixuri, băuturi, chiar și o mașină mi-am făcut eu singur cadou. Eu nu fac petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni. Oricum, e foarte greu să îmi faci un cadou, pentru că toți știu că am tot ce îmi trebuie și atunci e greu. Am primit tot felul de parfumuri care mai de care mai scumpe și mai exclusiviste, de la diverse branduri mari. Am mai primit cărți despre artă, pentru că cei care mă cunosc știu că îmi place să studiez artă, pictură, design. Am mai primit multe bijuterii iar și o agendă foarte tare’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook