Cătălin Botezatu, despre diamante, femei și... Bravo, ai stil!

.

Pe Cătălin Botezatu l-am întâlnit la un eveniment glam și, cum bijuteriile au fost leitmotivul serii, nu am putut rata ocazia de a-l întreba pe cel mai în măsură să ne răspundă la întrebarea: „Sunt diamantele cele mai bune prietene ale femeilor?' Așadar, află cum să porți bijuteriile cu stil!

Elegant poate mult prea elegant, după cum spunea – dar a motivat că venea direct de la gala „Bravo, ai stil!”–, pentru că ne aflam la un eveniment unde erau prezentate cele mai noi colecții de ceasuri și bijuterii Splend’or, Cătălin Botezatu ne-a dat o lecție de stil în ceea ce privește diamantele și, în general, bijuteriile prețioase și modul cum se poartă acestea. În interviul de mai jos, veți afla cum și mai ales în ce ocazii se poartă bijuteriile prețioase, care este linia (fină) care delimitează bunul-gust de ridicol, dar și care sunt bijuteriile preferate ale lui Cătălin, cele de care nu se desparte de aproape 15 ani. Nu în ultimul rând, designerul ne povestește ce înseamnă pentru el calitatea de jurat într-o emisiune care promovează stilul și de ce este atât de sever cu concurentele. Iată, așadar, ce spune Cătălin Botezatu, despre diamante, femei și despre… „Bravo, ai stil!”.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton