Cătălin Botezatu a trecut pe lângă moarte: „Deși operația reușise, am pierdut 2 litri de sânge”

.

După ce a trecut prin patru operații în doar o lună de zile, din cauza unei afecțiuni care i-a pus viața în pericol, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri tulburătoare. Iată ce a trebuit să îndure designerul!

Cu puțin timp în urmă, Cătălin Botezatu a trecut printr-o operație extrem de dificilă, care a durat nu mai puțin de șase ore, într-o clinică din Turcia, intervenție în urma căruia medicii i-au extirpat o jumătate de colon și i-au făcut o chimioterapie hipertermică, procedura îndepărtând orice risc de extinedere a infecției în organism. Refacerea s-a dovedit a fi destul de grea, cu atât mai mult cu cât designerul are și cinci stenturi la inimă.


Cătălin a crezut, inițial, că suferă de o banală apendicită, însă după ce a mers la ocnsul în turcia medicii au descoperit că este vorba despre o formă rară, iar după ce apendicele i-a fost extirpat i-a fost descoperită tumora cancerigenă. Imdeiat după operație, designerul s-a trezit într-un pat plin de sânge, pierzând aproape 2 litri!

Recent, Cătălin Botezatu a vorbit la Antena Stars despre drama prin care a trecut, menționând că nu poate sta prea mult aproape de dispozitive care emit radiații, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai fost activ pe rețelele sociale în ultima vreme.


„Nu e ușor într-o lună și umpic să suporți 4 operații, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat […] Am făcut o nouă hemoragie internă.

Mi s-a m-ai făcut o altă operație […] Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic’, a povestit Cătălin Botezatu despre operație.


Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme!

Deși a trecut prin momente extrem de dificile și, momentan, nu este în cea mai bună formă, Cătălin Botezatu se recuperează pe zi ce trece. Designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea’, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.


Foto: Instagram