Cătălin Botezatu a fost operat de cancer de colon, dar nici cu inima nu stă bine: are 5 stenturi şi ia pastile cu pumnul: „Simţeam că dau colţul!”

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu puţin timp, Cătălin Botezatu a trecut printr-o operaţie de şase ore, extrem de grea, în urma căreia medicii turci i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism, după ce i se depistase o tumoră canceroasă. Refacerea este un pic mai dificilă pentru Bote pentru că operaţia a venit şi pe fondul unor probleme mai vechi de sănătate şi destul de grave. Designerul are cinci stenturi la inimă.

Cătălin BotezatuCătălin Botezatu

„Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine. După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.', spunea Bote anul trecut, referindu-se la intervenţiile chirurgicale la inimă, ultima dintre ele în 2015.

Plecat iniţial în Turcia pentru un control medical, pe care îl tot amânase, Botezatu a aflat că are probleme grave la inimă.

„La a testul de efort s-au văzut nişte mici probleme”, a explicat atunci designerul.

„Medicul m-a întrebat dacă sunt pregătit în cazul în care se va face această analiză pentru că ea era inevitabilă, să se monteze un nou stent. Normal că la început m-am speriat. Nu speriat, am întrebat dacă se mai poate pune încă unul. Sau câte stenturi se pot pune într-o inimă? Oricum mi se par foarte multe. Şi mi s-a spus că într-o inimă pot, mă rog, stenturi pentru că numai la inimă, se pot pune multe până la 10-12”, a mai adăugat Cătălin Botezatu, potrivit Click!.

Designerul a luat rapid decizia de a intra din nou în sala de operaţie, asta după ce în mai 2014 mai suferise o intervenţie la acelaşi spital din Turcia.

„Normal că m-am gândit ce să mai plec, ce să mă mai întorc, se poate întâmpla orice, atunci am hotărât pe loc, pe loc însemnă în cinci minute, chiar stând de vorbă cu diorectorul spitalului şi cu medicul meu, de data asta s-au mirat ei că am fost foarte ferm, şi am zis da o fac, şi iată că m-am văzut din nou în aceeaşi sală de operaţii, am avut aşa un deja vu, e destul de neplăcut pentru că ştii numai când te vezi în patul ăla că te prepară, după care te vezi pe culoare şi vezi tavanele alea aşa cum merg, în sala de operaţie, e o senzaţie, e uşor naşpa”, a povestit Bote.

„Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul'

Cătălin Botezatu a trecut cu bine peste operaţia de extirpare a tumorii canceroase, respectiv Neoplasm mucinos. Operaţia a durat şase ore şi medicii spun că a decurs foarte bine, starea designerului fiind una bună.

„Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram’, a declarat Bote la Teo Show.

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton