Cătălin Botezatu și-a pierdut întreaga avere în tinerețe, după ce a fost trădat: „Am rămas fără nimic. Niște oameni perverși...”

.

Cătălin Botezatu și-a pierdut întreaga avere în tinerețe, după ce a fost trădat. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!' are zeci de contracte și s-a zvonit că a reușit să strângă o avere impresionantă, estimată la 100 de milione de euro. Recent, creatorul de modă a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa din punct de vedere financiar, mărturisind că, la 26 de ani, a rămas fără bani, dar și fără proprietățile din țară și din SUA. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă de la noi din țară. Creațiile sale se vând în peste 60 de magazine, este acționar la mai multe cluburi din țară și, având în vedere notorietatea de care se bucură, are diferite contracte de imagine. În ultimii ani, s-a speculat faptul că averea lui Cătălin Botezatu se ridică la aproximativ 100 de milione de euro, lucru pe care nu l-a confirmat, dar nici nu l-a infirmat până acum. Recent, creatorul de modă a dezvăluit că la 26 de ani a fost nevoit să o ia de la zero, după ce o colaborare nefericită l-a lăsat fără bani și fără proprietăți.


Cătălin Botezatu și-a pierdut întreaga avere în tinerețe, după ce a fost trădat. Creatorul de modă a povestit că o clipă de neatenție l-a lăsat fără niciun bun pe numele său. La acea vreme, acesta deșinea mai multe prorietăți în SUA, inclusiv un elicopter și un avion privat.

Citește și: ‘Dacă nu ai bani, mori, chiar și în spitale private’ Cătălin Botezatu, acuzații dure despre sistemul medical din România


Citește și: Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au împăcat, după conflictul de la „Bravo, ai stil!’:„S-a lăsat cu multe lacrimi’

Citește și: Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Doi concurenți vor fi eliminați

Citește și: Theo Rose, prima reacție după ce s-a aflat că este însărcinată:’Ne vedem la…’ / Ce a decis referitor la cariera ei

Cătălin Botezatu și-a pierdut întreaga avere în tinerețe, după ce a fost trădat


La 26 de ani, designerul a rămas fără banii din conturi, dar și fără proprietățile din România și din SUA. Totul s-a întâmplat din cauza unei colaborări cu anumite persoane care nu au avut cele mai bune intenții.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani’, a declarat designerul, potrivit romaniatv.net.


„Nu știu dacă am 100 de milioane de euro’

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, creatorul de modă a susținut că este posibil ca averea sa să se ridice la suma de 100 de milioane de euro, însă preferă să nu comenteze prea mult situația sa financiară.


„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere’, a susținut designerul.

Când vine vorba despre afacerea sa, se pare că designerul a fost nevoit să scoată bani din prorpiul buzunar: „Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupă exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese (…)’.

Sursa foto: Facebook