Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express. Ce reproșuri și-au făcut: „Niciodată nu mă asculți!”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express. În ultima ediție a emisiunii, cei doi comedianți au fost protagoniștii unui conflict minor. Lupta pentru imunitate a generat tensiuni în echipa acestora, astfel finalizarea probei le-a cam dat bătăi de cap. Aceștia s-au contrazis minute bune, pe fondul stresului și a oboselii. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express. Tensiunile sunt din ce în ce mai accentuate pe „Drumul Aurului'. Intensitatea probelor și condițiile de pe traseu au început să-și spună cuvântul în rândul echipelor concurente. Ultima ediție a emisiunii a fost dificilă și încărcată emoțional pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Deși sunt colegi de breaslă și merg la spectacole de ani buni, aceștia au ajuns să-și arunce replici acide, lucru care le-a îngreunat îndeplinirea probelor.

bor-9-1bor-9-1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat și și-au adresat reproșuri la „America Express'. Cei doi nu formează o echipă numai la reality show-ul de la Antena 1, ci și pe scenă. Comediații se cunosc de ani buni și merg împreună la spectacolele de spectacole de stand-up. Deși au o prietenie consolidată, provocările de pe „Drumul Aurului' le-a întins, nu de puține ori, nervii la maxim.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic: „Am început să ne panicăm, poate ne face rău'

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Cu ce se ocupă Livia

Citește și: Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste

Citește și: Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…'

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au certat la America Express

Proba cimitirului a generat primele neînțelegeri din echipa Cătălin Bordea-Nelu Cortea. Deși cei doi obișnuiau să trateze provocările cu zâmbetul pe buze, de această dată au răbufnit în plină stradă și și-au făcut reproșuri. Oboseala, stresul și dorința de a obține prima imunitate i-a făcut pe majoritatea concurenților să izbucnească.

„Doamne ferește, cât de proști suntem!', a spus Cătălin Bordea.

„Ți-am zis doar. Niciodată nu mă asculți! Ți-am zis să întrebăm?', a reacționat Nelu Cortea.

Ulterior, spiritele s-au mai calmat, iar cei doi au revenit la sentimente mai bune: „Facem cum spui tu de acum (…) Eu am crezut că e numele inițial mare, că i-a murit sora. Acum, practic, am țipat în gol și a zis aia da. Prima noastră ceartă din America Express', a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea, mărturisiri emoționante la America Express

În ultima ediție a emisiunii, comediantul și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment dureros din viața lui – acela când a fost părăsit de tată. Concurentul a izbucnit în lacrimi atunci când a rememorat acest episod.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată. Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații', a povestit Cătălin Bordea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton