Cât de greu a acceptat Dinu Maxer divorțul de Deea: "Am rugat-o să aibă răbdare, astfel încât..."

.

Cât de greu a acceptat Dinu Maxer divorțul de Deea. Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer a fost un adevărat șoc, nu numai pentru fani, ci și pentru apropiații cuplului din domeniul showbiz-ului. Dinu Maxer a declarat recent că vedete precum Andreea Antonescu și Ozana Barabancea au avut reacții foarte puternice față de despărțirea cuplului. Dinu a mai mărturisit că, la sfârșitul anului trecut, a rugat-o pe Deea sa-i mai acorde puțin timp pentru a accepta ideea separării.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cât de greu a acceptat Dinu Maxer divorțul de Deea. Dinu Maxer și Deea au pus punct mariajului lor, după 14 ani de căsnicie. Dinu Maxer, 48 de ani, și Deea Maxer erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și părea că cei doi se înțeleg perfect, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani, dintre ei. Până la urmă, inevitabilul s-a produs, iar Deea și artistul au depus actele de divorț, la începutul lunii martie. În cadrul unui interviu recent, Dinu Maxer a dezvăluit că Deea a propus divorțul încă din luna decembrie a anului trecut, însă cântărețul a rugat-o să-i dea timp să se obișnuiască cu ideea.


Cât de greu a acceptat Dinu Maxer divorțul de Deea

Dinu Maxer a povestit cum a decurs, de fapt, prima conversație cu fosta lui soție, când aceasta i-a propus divorțul, în luna martie. Dinu Maxer a rugat-o pe mama copiilor săi să aibă răbdare în această privință, pentru a se putea obișnui cu situația.

Citește și: Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț: „Copiii vor avea de suferit’


Citește și: Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: ‘Viața e…’

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…’

Citește și: „Are o altă direcție, direcția business-ului'. Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor


„Am fost niște oameni normali. Nu ne-am mai înțeles. A fost o chestie de comun acord, dar eu am acceptat despărțirea mult mai greu decât Deea. În decembrie 2022, am rugat-o să aibă răbdare, să mă pot desprinde și eu, să pot să accept. Nu neapărat să accept, pentru că nu am acceptat atunci, dar am înțeles situația, astfel încât, atunci când ne-am despărțit, să nu plec cu resentimente’, a declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dinu Maxer: „Andreea Antonescu a venit la mine și mi-a spus…'


În continuare, Dinu Maxer a făcut o mărturisire surprinzătoare despre vedete precum Andreea Antonescu sau Ozana Barabancea, cărora cu greu le-a venit să creadă că într-adevăr „Maxerii' au divorțat.

„Se pare că a contat! Dacă nu a contat 18 ani și cred că am avut una dintre cele mai frumoase povești de dragoste… Chiar și Andreea Antonescu a venit la mine și mi-a spus că nu acceptă despărțirea noastră. Ozana Barabancea, neoficial, a spus, în cadrul unui grup de persoane publice, că dacă s-au despărțit și ‘Maxerii’, atunci cine mai poate demonstra că poate dura căsătoria. Pentru noi a fost o perioadă superbă. Dacă aș da timpul înapoi și mi-ar spune cineva că se termină așa și apoi mă întreabă dacă aș face încă o dată, aș spune că da! Ce dacă s-a terminat așa? Asta e…’, a mai spus Dinu, pentru aceeași sursă.


Ce crede Dinu Maxer despre încă un mariaj

În ceea ce privește căsătoria, Dinu Maxer a declarat că nu se vede mire prea curând, chiar dacă în curând va participa la o nuntă, în calitate de oaspete.


„Sincer, nu mă mai văd! Acum sunt în postura de mesean, care a furat mireasa. Am o piesă în promovare și sunt pe stil. Sunt atât de multe mirese acolo și nu știu pe care să o fur. Cred că pe niciuna, pentru că sunt luate toate!’, a mai declarat Dinu Maxer pentru Playtech Știri.