Cat de generoasa este Oprah?

.

Cat de generoasa este Oprah?

Cat de generoasa este Oprah?


Oprah Winfrey este generoasa. Ea a dat cadou la numeroase persoane carduri de debit cu 1.000 USD in cont. Dar exista insa si o conditie…. cei care au primit cardurile nu pot folosi banii pentru ei insisi.

In timpul unuia dintre spectacolele sale Oprah a dat la peste 300 de persoane din audienta sa un card de credit cu o limita de cheltuiala de 1000 USD pentru ca acestia sa simta bucuria de a darui altora.

Norocosii care au primit aceste carduri au dreptul de a da cadou intreaga suma de bani unei persoane – se exclud membrii familiei – sau pot sa-i imparta pentru cauze caritabile.


Oprah a spus audientei (cei care au primit cardurile au primit si un DVD recorder pentru a-si inregistra povestea): Va veti deschide inima, veti fi creativi si veti cheltui toti banii pentru un strain sau veti cheltui un dolar de o persoana.’ Imaginati-va dragostea si bunatatea pe care o puteti impartasi impreuna cu acesti bani.’

Pot sa spun cu sinceritate ca fiecare cadou pe care l-am facut mi-a adus cel putin atata fericire mie cat si persoanei careia i l-am facut. Acesta este sentimentul pe care doresc sa vi-l transmit si voua.’


In trecut, Oprah a dat cadou persoanelor din audienta sa masini noi, le-a platit datoriile si le-a indeplinit cele mai arzatoare vise..

.