Viviana Sposub a moștenit frumusețea de la mama ei. Cum s-au filmat la aniversarea surorii ei, Bianca: „Vă iubesc!”

 Ifrim Georgiana
.

Cât de frumoasă este mama Vivianei Sposub! În urmă cu o zi, Bianca Sposub, sora mai mare a prezentatoarei TV, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu această ocazie, cele două surori au organizat o ieșire cu mama lor, într-un local din București. Pe contul personal de Instagram, iubita lui George Burcea a publicat un videoclip cu cea care i-a dat viață, iar urmăritorii au fost impresionați de frumusețea și aerul tineresc al acesteia. Iată cum au fost surprinse cele trei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub are o relație extrem de apropiată cu familia ei, lucru care se reflectă și în imaginile postate pe rețelele de socializare. De curând, Bianca Sposub a împlinit 33 de ani și și-a petrecut ziua de naștere în compania prezentatoarei TV și a mamei sale. Cele trei s-au aranjat, au mers într-un local din București și au profitat de momentele petrecute împreună. Pe Instagram, iubita lui George Burcea a postat un videoclip cu mama și sora ei, iar fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii, complimentându-le pe cele trei pentru felul în care arată.

viv9viv9

Cât de frumoasă este mama Vivianei Sposub! Între Bianca Sposub și sora ei mai mică există o diferență de vârstă de 8 ani. Aceasta a preferat o carieră departe de lumina reflectoarelor și lucrează pentru o firmă de IT din Iași. Pentru că cele două surori seamănă izbitor, de multe ori au fost întrebate dacă sunt gemene. La drept vorbind, acestea au avut de unde moșteni frumusețea, după cum se poate observa în ultimul videoclip publicat de prezentatoarea TV pe Instagram.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub se mută temporar în SUA: „Mă pregătesc să plec, dar…'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, adevărul despre certurile în cuplu, după 2 ani de relație: „Se întâmplă să ne mai ciondănim, eu mă aprind mai repede'

Citește și: Alexandru Pițurcă a scăpat de controlul judiciar. Fiul lui Victor Pițurcă este acuzat de cumpărare de influență în dosarul achiziționării de măști neconforme

Citește și: Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cum au fost descoperiți cei doi

Cât de frumoasă este mama Vivianei Sposub

În urmă cu o zi, Viviana Sposub a ieșit în oraș cu familia ei, pentru a sărbători ziua de naștere a surorii ei mai mari. Bianca a împlinit 33 de ani și a ales să petreacă într-un local din București, alături de cele mai importante persoane din viața ei. Acestea s-au filmat și au publicat videoclipul pe rețelele de socializare, iar urmăritorii le-au făcut nenumărate complimente în secțiunea de comentarii, în special mamei acestora.

„Noi 3! Am sărbătorit-o pe Biuța care a împlinit 33 de ani, deși pare că abia a făcut douăzeci și un pic. La mulți ani, Bianca! La mulți ani, mami! La mulți ani nouă! Vă iubesc!', a transmis vedeta de televiziune, pe pagina ei de Instagram.

„Nu suntem gemene'

Deși există o diferență de aproape 10 ani între ele, Bianca și Viviana Sposub seamănă izbitor și ai putea crede că sunt gemene. Mai mult, iubitei lui George Burcea i s-ar fi spus că pare mai matură în comparație cu sora ei. Bianca a absolvit Facultatea de Informatică și a ales să lucreze în acest domeniu, deși ar avea calitățile necesare pentru a fi, la rândul ei, în lumina reflectoarelor.

„Nu suntem gemene. Ea chiar este mai mare decât mine cu 8 ani, dar lumea nu face diferența. Chiar am mai întrebat oamenii ce vârstă cred că are Bianca și toată lumea a spus că este mai mică decât mine. Ori eu par prea bătrână, ori ea arată foarte bine', a povestit Viviana Sposub, pentru Libertatea.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton