Cât de frumoasă este soţia lui Dorel din Las Fierbinţi! Povestea lor de dragoste este ca-n filme!

 Dumba Gabriela
.

Toată lumea râde la poantele lui Dorel din Las Fierbinţi, dar pe soţia lui o cunosc foarte puţini. Pe cât de imposibil ar părea, din cauza personajului pe care îl interpretează în serialul de la Pro TV, actorul Mihai Rait Dragomir este însurat cu o femeie foarte frumoasă şi, de anul trecut, sunt părinţii unui băieţel, pe nume Alexandru Mihai.

Dorel din Las FierbinţiDorel din Las Fierbinţi

„Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole', declara Mihai Rait Dragomir, citat de Click!, despre soţia lui, Ana Maria

Mihai Rait Dragomir este considerat un pămpălău de fanii serialului, însă rolul său din Las Fierbinţi nu are nici o legătură cu realitatea. Mihai actor, cântăreţ, face stand up comedy şi chiar el face haz de necaz pe seama rolului său.

Dorel la fel de prost e, nu şi-a revenit. Prost la modul că vrea el să fie prost. El este sclipitor. Tot cămăşile alea le am, pantalonii din sezonul întâi, ăia de război, spunea actoru, acum ceva timp, în emsiunea lui Măruţă.

Mihai Bobonete, alias Bobiţă din Las Fierbinţi şi Mihai Dragomir, alias Dorel sunt prieteni foarte buni şi în realitate, nu doar în serial. Sunt prieteni din clasa a patra şi au copilărit împreună.

 

foto: Ciao 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton