Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu: "Am început pregătirile pentru turiști"

 Dumitrache Laura
.

Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu. Familia regretatului designer de modă Răzvan Ciobanu are o afacere în domeniul turismului. Elena Ciobanu, mama lui Răzvan Ciobanu, se ocupă singură de pensiunea de Ciobănelu, din satul Ciungetu, Vâlcea. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un sejur de Paște la pensiunea familiei Ciobanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier, chiar a doua zi de Paște. Moartea designerului a lăsat multe semne de întrebare în rândul celor care l-au cunoscut. Mama creatorului de modă, Elena Ciobanu a suferit foarte mult după moartea fiului ei, iar la scurt l-a pierdut și pe soțul ei.

cabana familiei lui razvan ciobanucabana familiei lui razvan ciobanu

După moartea fiului și a soțului, Elena Ciobanu administrează singură pensiunea Ciobănelu. Este o gazdă nemaipomenită pentru turiști și acum se pregătește pentru deschidere. Elena Ciobanu a dezvăluit cât costă un sejur de Paște, la pensiunea sa.

Citește și: Ce decizie a luat mama lui Răzvan Ciobanu, după ce a rămas văduvă și fără unicul fiu: „Trebuie să îmi fac datoria să merg mai departe'

Citește și:A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său: „Acum este cu Răzvănel al nostru!”

Citește și:Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Citește și:Marina Dina și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au cunoscut: „Eu eram într-o relație și…”

Cât costă un sejur de Paște la pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă de la noi din țară. Creatorul de modă s-a stins din viață fulgerător, într-un accident rutier. Moartea sa a îndurerat-o profund pe mama lui, Elena Ciobanu. De parcă nu era de ajuns, Elena Ciobanu a rămas văduvă, la trei ani după moartea fiului ei. Acum, mama lui Răzvan Ciobanu se ocupă de pensiunea deținută de familia ei, situată în satul Ciungetu, din Vâlcea. Acum, Elena Ciobanu se pregătește pentru deschiderea pensiunii, având în vedere că se apropie Paștele. Iată cât costă un sejurd de Paște, la pensiunea Ciobănelu.

'Mai avem locuri libere, de Paște, un pachet de 3 nopți de cazare, cu demipensiune și cu masa de Paște, cu produse tradiționale, costă 1.200 de lei, de persoană. Am început pregătirile pentru turiști, ca să fie totul frumos, să fie bine. Dar, știți cum e în viață, nu poți să mulțumești pe toată lumea. Însă, noi ne străduim, aici, la pensiune', a declarat Elena Ciobanu pentru playtech.ro.

Ce spune mama lui Răzvan Ciobanu despre vânzarea pensiunii

După moartea lui Răzvan Ciobanu, au exista numeroase zvonuri conform cărora Elena Ciobanu vrea să vândă pensiuna Ciobănelu, în valoare de 300.000 de euro. Recent, mama designerului de modă a declarat că nu a decis să vândă pensiunea, dar nu exclude această variantă. 'Ei, cu toate zvonurile, astea, că vând…Nu știu, vedem ce o mai fi, ce îmi mai rezervă viața. Acum aștept turiștii de Paște, ne pregătim'. a mai spus Elena Ciobanu pentru sursa citată.

Femeia a rămas singură după moartea fiului și a soțului ei, dar a reușit să își îndrepte atenția către afacerea familiei pentru a uita de supărare. Elena Ciobanu se ocupă de partea administrativă a pensiunii, dar și de primirea turiștilor.

Elena Ciobanu: „Încerc să fiu mai bine”

Elena Ciobanu a păstrat ca amintire pisicuța fiului ei. Aceasta a dus-o la pensiune și este iubită de toată lumea. Deși este o fire puternică, mama lui Răzvan Ciobanu a declarat că durerea pe care o are după moartea celor doi oameni dragi, nu va trece niciodată. 'Încerc să fiu mai bine, cât se poate, după atâtea necazuri, cu fiul, cu soțul meu… Dar, eu nu pot să fiu mai bine și nu voi fi niciodată…', a mai adăugat Elena Ciobanu.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la trei ani de la moartea creatorului de modă.Soția sa a declarat că toate problemele de sănătate au fost amplificate de moartea fiului lor.  ‘Toate problemele de sănătate au pornit de la acest necaz. Acum este cu Răzvănel al nostru!’.Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru’, declara Elena Ciobanu la scurti timp după moartea soțului ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton