Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan: „Este Versace”. L-a accesorizat cu bijuterii de lux

.

Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. Joi, 6 octombrie, impresara a pregătit un parastas de ziua regretatei Ionela Prodan, care ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Aceasta a fost prezentă la prima oră în Cimitirul Bellu și a purtat o ținută care a atras toate privirile. Iată de ce a făcut impresara această alegere vestimentară și cât costă costumul verde neon!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. În urmă cu o zi, Anamaria Prodan a organizat un parastas impresionant pentru regretata Ionela Prodan. De organizarea evenimentului s-a ocupat Gabrielei Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre. La cimitir, a fost organizat un adevărat ospăț și au cântat zeci de artiști care au îndrăgit-o pe Ionela Prodan. Pentru această zi, impresara a ales un costum verde neon, care a atras privirile tuturor celor prezenți. Multă lume s-a întrebat de ce impresara a ales o culoare veselă, iar răspunsul l-a oferit chiar aceasta.


Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale. Pe parcursul ceremoniei religioase, impresara a plâns în hohote. Aceasta a fost însoțită de fiica sa, Sarah Dumitrescu, despre care Elena Merișoreanu spunea că va fi prezentă prin videocall.

Citește și: Dezvăluiri din trecutul regretatei Ionela Prodan. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe fostul său partener de viață, Toni Antohi:„M-a luat și pe mine prin surprindere’


Citește și: Ce sacrificii a făcut Ionela Prodan pentru fiica ei, Anamaria Prodan:'Ne-am regăsit când abia împlinisem 18 ani'

Citește și: Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Artista a izbucnit în plâns:'Am fost om cu toată lumea și…'

Citește și: Sânziana Buruiană, reacție acidă după ce a fost acuzată că își machiază excesiv fiica de 7 ani:„Oamenii sunt frustrați, invidioși și răutăcioși’


Cât costă costumul purtat de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale, Ionela Prodan

În ultimele două zile, s-a tot vorbit despre ținuta purtată de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale. Impresara a optat pentru un costum verde-neon, accesorizat cu bijuterii de mii de euro. Pe de altă parte, fiica impresarei a purtat o ținută de doliu.

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit prețul costumului pe care l-a purtat, susținând că face parte dintr-o colecție Versace apărută în anul 2019.


„Este un costum Versace, nu îmi mai amintesc exact cât a costat, în jur de 3.000 de euro’, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

De ce a ales impresara culoarea verde

Deși multă lume se aștepta ca Anamaria Prodan să aleagă o ținută sobră pentru parastasul mamei sale, aceasta a explicat de ce a optat pentru culoarea verde. Se pare că regretata Ionela Prodan nu și-a dorit ca cei care au condus-o pe ultimul drum să poarte doliu.

„Nu voia să ne îmbrăcăm în negru, nici la înmormântare nu a vrut’, a mai spus Anamaria Prodan despre ținuta purtată la cimitir.


Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018. Interpreta de muzică populară a avut o relație apropiată cu fiicele sale, în special cu Anamaria Prodan, care a fost alături de ea până în ultimele clipe de viață.


Parastas fastuos la Cimitirul Bellu

Anamaria Prodan a organizat un parastas fastuos pentru regretata Ionela Prodan. Pentru pregătirile de la cimitir, impresara și angajații ei au ajuns la Bellu încă de la 7 dimineața.

De la ospățul din cimitir nu au lipsit nici dulciurile exotice, cele pe care Ionela Prodan le prefera (deserturi filipineze și macarons, printre altele). Cei care au vrut să o omagieze pe Ionela Prodan s-au putut desfăta și cu un pahar de vișinată sau țuică de casă.

Elena Merisoreanu a compus și o melodie pentru prietena și colega ei de breaslă Ionela Prodan, pe care cei prezenți au putut s-o asculte la parastas.

Sursa foto: Instagram