Cât a slăbit Gigi Becali după ce a consumat doar compot și pâine cu gem, în Postul Paștelui: „Aveam 82 de kilograme și acum am...”

.

Gigi Becali a dezvăluit cât a slăbit după ce a consumat doar compot și pâine cu gem, în Postul Paștelui. Și anul acesta, latifundiarul din Pipera a ținut tot postul, timp de 40 de zile. Așa cum obișnuiește de multă vreme, și în 2022, patronul FCSB a mers la Muntele Athos, pentru a fi mai aproape de Divinitate. Iată câte kilograme a dat jos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Gigi Becali a dezvăluit public cât a slăbit după ce a consumat doar compot și pâine cu gem, în Postul Paștelui. Patronul FCSB, cunoscut drept o fire credincioasă, a mărturisit că a ținut tot postul, cap-coadă, vreme de 40 de zile. În acest timp, el a mers pe Muntele Athos, așa cum obișnuiește să facă de mulți ani.

Înainte de Paște, Gigi Becali a mers pe Muntele Athos. Nu singur, ci alături de Tudor, MM Stoica, Florin Vulturar, dar și alături de soțul Teodorei Becali, Mihai Mincu, conform digisport.ro. Omul de afaceri a ținut tot postul, iar timp de 40 de zile s-a ținut departe de mâncarea de frupt. Astfel, nu doar că s-a curățat sufletește, dar a scăpat și de câteva kilograme.


Citește și: Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos:„Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau’

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten’

Citește și: Ce pedeapsă a primit Dani Mocanu după ce a instigat la ură și violență împotriva femeilor.Sentința e definitivă

Citește și: Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.Ce schimbări vrea să facă șeful Tesla


Cât a slăbit Gigi Becali după ce a consumat doar compot și pâine cu gem, în Postul Paștelui

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, în perioada postului a mâncat doar pâine cu gem și a băut doar compot. Nu a putut să mănânce nici vinete și nici ardei. Patronul de la FCSB e bucuros de felul în care a procedat, pentru că, spune el, postul e sănătate trupului, iar grăsimea și mâncarea îngreunează trupul.

Conform spuselor lui, înainte de post, Gigi Becali avea 82 de kilograme. În prezent, afaceristul are 76. Așadar, în total, latifundiarul din Pipera a slăbit șase kilograme.


„Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa!

Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine’, a declarat Gigi Becali, pentru aceeași sursă.


Teodora, fiica lui Gigi Becali, este însărcinată a doua oară

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, este însărcinată a doua oară. Tânăra a devenit mămică pentru prima oară în luna iulie a anului 2020. Fata cea mare a latifundiarului din Pipera a adus atunci pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

Acum, Gigi Becali a primit vestea momentului. Urmează să devină bunic pentru a doua oară, întrucât fiica lui cea mare este însărcinată a doua oară. Deși nu a oferit prea multe detalii, omul de afaceri a spus că Teodora o să nască peste 4-5 luni.


„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Facebook