Câştigătoarele Galei Femeia anului 2013

 Florentina Liutic
.

Revista Avantaje, împreună cu Avon Campania Respectului şi hotelul J.W.Marriott, a premiat cele mai valoroase femei ale momentului.

 

Revista Avantaje a acordat premiul Femeia Anului pentru urmatoarele categorii:

 

Premiul Femeia Anului 2013 la categoria  – Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare – a fost decernat actriţei Luminiţa Gheorghiu. Trofeul a fost înmânat de celebrul actor de teatru şi film Florin Zamfirescu.

 

La categoria Promovarea şi Apărarea Drepturilor Femeii a fost premiată Liliana Angheluţă, pentru povestea ei impresionantă de viaţă prezentată în Cartea ,, Exodul Mamelor'.

Trofeul a fost înmânat de Daniela Palade Teodorescu, redactor şef al revistei Avantaje, revista care şi-a propus să scoată din anonimat femei obişnuite cu poveşti neobişnuite, care îndrăznesc să iasă din tipare.

 

Premiul Femeia Anului 2013 la categoria Responsabilitate şi Implicare Socială a fost oferit Amaliei Năstase, pentru activitatea ei socială.

Trofeul a fost înmânat de Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii, laureată a trofeului Femeia anului acum patru ediţii, pentru Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului, un nume de referinţă în ONG-urile de profil.

 

La categoria Promovarea şi Apărarea Drepturilor Copilului a fost premiată Antonia Zaharia.

Premiul a fost oferit de jurnalista Liana Stanciu, vocea Magic FM, dar şi preşedinta Fundaţiei 'Salvaţi-vă îngerii', graţie căreia blocul operator al Clinicii de chirurgie din Spitalul Marie Curie se află la standarde europene.

 

La categoria Best Fundraiser a fost premiată Cristiana Ionescu, pentru forţa de a strânge fonduri importante în folosul semenilor ei.

Premiul a fost oferit de Cristina Stănciulescu, Publisher Ringier România, Divizia Glossy Magazines.

 

La categoria Excelenţă în Jurnalismul Social a fost premiată jurnalista Irina Păcurariu.

Trofeul a fost oferit de Carmen Avram, vocea, sufletul, realizatoarea şi coordonatoarea emisiunii 'În direct…', un nume de referinţă în şcoala românească de reportaj, recompensat cu premii internaţionale şi trofeul Femeia anului 2012.

 

La categoria Iniţiativă în Sprijinul Semenilor au fost premiate:

1. Crina Ştefănescu

Trofeul a fost înmânat de Acad. prof. Dr. Irinel Popescu,  şeful Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, membru corespondent al Academiei Romane, sectia de Stiinte Medicale.

 

2. Rozalina Lăpădatu 

Premiul a fost oferit de Uca Marinescu, cunoscută exploratoare care a reprezentat România în numeroase expediţii ştiinţifice, cea care a făcut înconjurul lumii la 70 de ani şi care se pregăteşte penru o nouă expediţie în Antarctica.

 

3. Mădălina Turza

Trofeul a fost oferit de Andreea Ogăraru, protagonista copertei revistei Avantaje, ediţia de iulie, un exemplu că viaţa personală şi cea profesională pot fi în echilibru.

 

4. Magda Coman

Premiul a fost oferit de Monica Radu, deţinătoare a trofeului Femeia anului pentru implicare în comunitatea vârstnicilor defavorizaţi din parohia Voila, Câmpina.

 

Luminita Gheorghiu Ambasador al Artei Româneşti peste HotareLuminita Gheorghiu Ambasador al Artei Româneşti peste Hotare

La categoria Proiecte de Advocacy şi Prevenirea Violenţei asupra Femeilor a fost premiată Mihaela Săsărman.

Trofeul a fost oferit de Raluca Kisescu, director general marketing AVON România şi Moldova, sufletul a numeroase campanii sociale pe care AVON le derulează în România.

 

Mulţumim sponsorilor: AVON, JW Marriott, Vinurile Corcova , Santal, Oliver Weber, Casa Luxemburg Sibiu, Dalles Go, Sense (pentru tinutele hostesselor).

 

Foto: Armand Ionescu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton