Casnica de la MasterChef, însărcinată pentru a doua oară

 Oana Pantazi
.

Vă aduceți aminte de Andreea Moldovan? Ei bine, dacă acest nume nu vă spune prea mare lucru, în schimb ați auzit cu siguranță de Casnica de la MasterChef, așa cum a fost poreclită pe vremea când a concurat la show-ul culinar. Acum, Andreea, care între timp și-a deschis propria afacere, este însărcinată pentru a doua oară, urmând să devină curând mamă.


Andreea Moldovan a devenit cunoscută în urmă cu şase ani, la concursul culinar MasterChef. Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit. Ulterior, Casnica de la MasterChef, așa cum a fost botezată de telespectatori, a făcut din pasiunea ei pentru gătit o profesie, în 2015 aceasta deschizându-și un atelier de deserturi personașizate în București. Între timp, Andreea nu a pierdut contactul complet cu televiziunea, ea având mai multe apariții televizate de-a lungul timpului și concurând chiar și la emisiunea „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”.

 Recent, Andreea Moldovan le-a mai dat fanilor ei o veste bună. Ea și soțul ei, DJ Optik, vor deveni părinți pentru a doua oară, aceștia mai având o fetiță, Ava, în vârstă de 10 ani. Casnica de la MasterChef a postat pe contul ei de socializare o fotografie emoționantă, în care este alături de soțul și de fiica ei, iar micuța îi sărută burtica. După cum arată, Andreea a trecut de primul trimestru de sarcină și este foarte posibil ca, la începutul toamnei, să devină deja mămică.

Andreea Moldovan a fost mireasă la Paris

Aceasta este căsătorită cu Dj Optik, iar acum ceva timp a trecut prin mari emoţii. Ea şi soţul şi-au reînnoit jurămintele la aniversarea de 10 ani a căsniciei şi au ales să facă acest lucru într-o biserică din Paris, oraşul preferat al amândurora.

„La 10 ani de la căsătorie, ne-am reînnoit jurămintele la Sacré Cœur în Paris. Pe scurt, noi ne doream de ceva vreme să ne reînnoim jurămintele la cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Bog (n.r. Bogdan Moldovan, alias Dj Oprik) mi-a facut această vacanţă la Paris, cadou de ziua mea. Pe 15 octombrie, de aniversarea noastra m-a recerut de soţie la Tour Eiffel. Fără să ştiu că urmează să mă ceară din nou, eu am aranjat şi complotat cu Părintele Bernard din Paris, să ne oficieze pe 15 octombrie această ceremonie privată la Sacré Cœur. A fost super emoţionant să ne avem copilul şi părinţii alături, cât şi o grămadă de vizitatori ai Basilicăi, ce s-au oprit să asiste la fericirea noastră', a povestit Andreea Moldovan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton