Casa lui Gerard Butler a ars din temelii în urma incendiului devastator din Malibu! (video)

.

Statul California a căzut recent pradă unor incendii greu de stăpânit, iar printre cei care au rămas fără locuințe se numără o mulțime de staruri. Casa lui Gerard Butler a ars din temelii, iar actorul nu a putut decât să asiste neputincios la dezastru.

Casa lui Gerard Butler a ars din temelii. 80% din proprietatea actorului este distrusă…


Ieri, când s-a întors acasă, celebrul actor a avut surpriza să găsească doar ruinele fumegânde a ceea ce, până recent, fusese proprietatea sa – casa lui Gerard Butler a ars din temelii, în timp ce actorului nu i-a mai rămas decât să constate dimensiunile dezastrului.

Numărul victimelor incendiului se ridică la 25

De altfel, actorul a și postat pe contul său de Instagram o fotografie impresionantă a locului în care fusese casa lui și unde acum mai exista doar scheletul metalic. Atât el, cât și ceilalți rezidenți din zonă au fost evacuați înainte de a începe incendiul, dar, cu toate eforturile eroice ale pompierilor, focul a lăsat urme adânci. Gerard a documentat totul, filmând dezastrul, iar la final a concluzionat că 80% din proprietatea sa este afectată… Din fericire, actorul și-a păstrat totuși pozitivismul în privința pierderii, fiind foarte impresionat de spiritul de sacrificiu al pompierilor care s-au luptat cu flăcările. De altfel, Gerard a și mulțumit Departamentului de Pompieri al orașului Los Angeles și le-a cerut fanilor lui să-i sprijine pe aceștia dacă pot.


Din păcate, și Miley Cyrus, dar și Camille Grammer, cunoscută din The Real Housewives of Beverly Hills, și-au pierdut locuințele în devastatorul incendiu, la fel și aproape alți 200 de proprietari din sudul Californiei, iar lucrurile se pot înrăutăți, pentru că pericolul încă nu a trecut. Printre vedetele care au fugit din calea incendiului se numără și Kim Kardashian, care împreună cu două dintre surorile sale și copiii, a plecat de la proprietatea ei cu elicopterul. Vedeta a filmat de sus întreaga zonă, iar ravagiile pe care le-a făcut incendiul Woolsey sunt inimaginabile. De altfel, Malibu a fost evacuat, la fel și zonele din împrejurimi, cum ar fi Ventura, dar și multe alte arii din Los Angeles. Din nefericire, numărul celor uciși de incendiile care au cuprins nordul și sudul Californiei se ridică la 25.