Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea să devină prezentatoare TV: „Nu la știri, ci la o emisiune de divertisment”. Ce părere are mama ei, Ami Teiceanu

.

Anul trecut, fiica lui Liviu Vârciu s-a mutat în București și a devenit studentă la Jurnalism, prezentatorul TV fiind cel care i-a cumpărat un apartament în apropierea instituției de învățământ pe care o frecventează. Se pare că tânăra vrea să-și construiască o carieră în televiziune, aspirații pe care mama ei, Ami Teiceanu, le încurajează pe deplin. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Carmina este fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu. Până în urmă cu câteva luni, tânăra a locuit în Arad alături de mama ei, însă a decis să-și continue studiile la București, motiv pentru care, din toamna anului trecut, s-a mutat aici. Tânăra este studentă la Jurnalism și își dorește să-i calce pe urme tatălui ei, care i-a asigurat o locuință în Capitală și îi încurajează aspirațiile profesionale. Totuși, în ultima vreme, relația tată-fiică s-a răcit considerabil, Carmina afirmând că îl vede rar pe prezentatorul TV și că și-a pierdut „speranța paternală’.


În perioada lanilor de școală, Carmina Vârciu a cochetat cu actoria și a jucat în numeroase piese de teatru, potrivit spuselor mamei ei. Ami Teiceanu este de părere că fiica ei ar fi potrivită pentru un post de prezentatoare TV la o emisiune de divertisment, susținând că tânăra a moștenit carisma și spontaneitatea tatălui ei.

Citește și: Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală’


Citește și: „Sunt singură din toate punctele de vedere…'. Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Citește și: Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Cât a cerut pe ea și cine a cumpărat-o

Citește și: Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Vedeta a câștigat procesul: „După aproape doi ani de suferință…'


Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea să devină prezentatoare TV

Ami Teiceanu spune că fiica ei, Carmina, își dorește să devină prezentatoare TV. Fosta parteneră a lui Liviu Vârciu este de părere că tânăra are toate atuurile pentru a activa în acest domeniu, mai ales că a cochetat și cu actoria în anii de școală.

„Vin des la București, ca să o văd. Eu am învățat-o pe Carmina să gătească, se descurcă bine, se gospodărește admirabil, am avut curajul să o las singură la București. Are 21 de ani, are viața ei, vorbim zilnic la telefon, îmi povestește tot, doar n-o să stea sub aripa mea toată viața. Este studentă la Jurnalism și vrea să se facă prezentatoare tv, ca tatăl ei. Și, da, are înclinații spre domeniul acesta, dar, știi cum e, destinul fiecăruia nu știi unde te duce.


Are un nume care ar putea-o ajuta, dar, degeaba ai nume, trebuie să fii născut pentru televiziune și pentru orice îți dorești să faci în viață. Aș vedea-o potrivită pe Carmina, nu la Știri, ci la o emisiune de divertisment. A moștenit de la tatăl ei, Liviu Vârciu, carisma, dar e și spontană. Fiica mea a jucat și în piese, a cochetat cu actoria, la Arad, în timpul anilor de școală, dar, în prezent, nu mai activează în zona de teatru. Nu se știe niciodată. Actoria o poate ajuta, cu siguranță, pe micul ecran’, a declarat Ami Teiceanu, conform Impact.ro.


Relația dintre Carmina și Liviu Vârciu s-a răcit

Nu demult, Carmina a făcut câteva declarații neașteptate despre relația cu tatăl ei, Liviu Vârciu. Tânăra a mărturisit că relația lor s-a răcit considerabil, căi prezentatorul TV este mai tot timpul ocupat cu filmările.


„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook