Cum a aflat Carmen Tănase despre moartea tatălui ei. Actrița avea 21 de ani și se afla în turneu: „Mie nu mi-au spus. Când am terminat spectacolul...”

.

Cum a aflat Carmen Tănase despre moartea tatălui ei. Într-un interviu televizat, cunoscuta actriță a făcut o serie de declarații emoționante despre momentul când și-a pierdut tatăl. Tragicul eveniment s-a întâmplat pe vremea când aceasta avea 21 de ani, fiind una dintre dramele care i-au marcat profund viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de la noi din țară. În plan personal, aceasta a trecut prin două momente cumplite, respectiv acela când și-a pierdut tatăl, iar apoi soțul, Victor Parhon. În mai multe rânduri, artista a susținut că a avut o relație extraordinată cu tatăl ei, caracterizându-l drept un bărbat „carismatic’ și „talentat’. Recent, Carmen Tănase a făcut câteva dezvăluiri despre pierderea părintelui ei, susținând, în trecut, că a fost unul dintre momentele în care a simțit că „îi fuge pământul de sub picioare’.


Cum a aflat Carmen Tănase despre moartea tatălui ei. Când a avut loc tragicul eveniment, actrița se afla într-un turneu la Brașov. Aceasta nu a primit vestea imediat, ci după încheierea spectacolului, când una dintre profesoarele ei a îndemnat-o să sune acasă.

Citește și: Cum arăta Carmen Tănase în tinerețe.Era superbă și nu s-a schimbat deloc


Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare:'La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când…'

Citește și: Cum au fost filmate scenele cu Victor Dorobanțu, actorul care joacă „Mânuța' din serialul Wednesday de pe Netflix: „Costum de ninja'

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile’

Cum a aflat Carmen Tănase despre moartea tatălui ei


Actrița a mărturisit că tatăl ei se confruntase cu mai multe probleme medicale. După încheierea unui spectacol, acesteia i s-a sugerat să sune acasă, căci starea de sănătate a părintelui ei s-a agravat. Carmen Tănase a presimțit că este vorba despre cel mai sumbru scenariu.

„A fost ceva groaznic. Eram în turneu la Brașov (…) Am jucat la Brașov, se întâmplase (n.r. decesul tatălui), dar mie nu mi-au spus. El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal. Când am terminat spectacolul mi-a spus doamna Olga <> și eu am întrebat <>. (…) Am știut ce s-a întâmplat, era evident, de ce să dau telefon acasă?’, a mărturisit Carmen Tănase, pentru Antena Stars.


„Am și acum momente când îmi vine să îl sun pe tata’

Carmen Tănase a descris durerea pe care a simțit-o în momentul în care s-a întors din Brașov în Ploiești, orașul ei natal. La patru decenii de la acest episod dureros, actrița a mărturisit că încă simte nevoia să-i ceară sfatul tatălui ei.


„Am plecat către Ploiești, drumul ăla a fost groaznic, am plecat cu trenul. Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic, pentru că eram singură și pentru că nu aveam nici cum să plâng, că s-ar fi uitat lumea la mine ciudat (…) Tata știa tot, eu nici nu mai aveam nevoie să mă mai duc la bibliotecă, dacă aveam o necunoscută la școală sau ceva. (…) Am și acum momente când îmi vine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tata, pentru că nu știu anumite lucruri’, a adăugat actrița.

Sursa foto: Facebook