Carmen Șerban și Theo Rose cântă la nunta lui George Simion. Detalii despre petrecerea la care e invitată toată România: "Mirii vor purta..."

.

Carmen Șerban cântă la nunta lui George Simion și a oferit câteva detalii despre petrecerea de pe 27 august, la care liderul AUR a invitat toată România. Carmen Șerban a dezvăluit ce vor purta mirii în ziua cea mare și ce eforturi a făcut ea pentru a putea fi prezentă la nunta lui George Simion. Și Theo Rose va cânta la nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Carmen Șerban a dezvăluit că se numără printre artiștii care vor cânta la nunta lui George Simion. Liderul AUR se însoară pe 27 august și pregătește o petrecere cum nu s-a mai văzut, la care a invitat toată România. Artista a dezvăluit cum se vor îmbrăca George Simion și mireasa lui în ziua nunții.

Carmen Șerban și Theo Rose cântă la nunta lui George Simion


George Simion și aleasa inimii vor face nunta în data de 27 august, la un cunoscut resort din Oveselu, județul Vâlcea.

Politicianul și aleasa inimii au invitat și artiști de seamă să le cânte la petrecere: Theo Rose, Carmen Șerban, Taraful de la Vărbilău, se numără printre cei care vor încinge atmosfera la eveniment.

Eu voi cânta în a doua zi de nuntă a D-lui George Simion, mai exact în data de 28 august 2022. În data de 27 august 2022 voi cânta la o altă nuntă, în Spania.


Ce-i drept am modificat data și ora zborului de întoarcere pentru ca să pot onora invitația la nunta d-lui George Simion.

Este o nunta la care mirii se vor îmbrăca cu ținute tradiționale, așadar o să cânt ce cânt eu de obicei la nunți: melodii de petrecere, mai exact hore, sârbe și muzică etno în special din repertoriul meu.

Prestația mea va fi Live 100% și o să fiu acompaniata de colegii mei: Mihail Tițoiu la Saxofon și Liviu Ciotoi la Orga ‘, a povestit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.ro.


Vor exista trei scene la nuntă, din moment ce sunt atât de mulți invitați.

Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi,’, a precizat și George Simion la România TV.

Citește și: Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: „Am țipat, am intrat într-o panică totală!’

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani: „Îmi doresc să aibă măcar puțin din ambiția mea


Condiția pentru a participa la nunta lui George Simion

George Simion a împărțit invitații la nunta sa atât în Parlament, cât și pe Facebook sau prin mesaje telefonice, iar la petrecere sunt așteptați toți românii, cu o singură condiție: să poarte ia tradițională.

Invitații vor fi serviți cu preparate tradiționale și vin de Drăgășani, după cum povestea chiar George Simion în trecut. Iar petrecerea are loc la un resort de lux, rezervat în totalitate de ginerică.

Ne dorim ca această bucurie să o împărtășim cu tine! Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoții care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei’, scrie la începutul invitațiilor trimise de către George Simion.


Politicianul așteaptă cât mai mulți români în cea mai importantă zi din viața sa. George Simion și Ilinca Munteanu, logodnica sa, își vor uni destinele la finalul lui august.

Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!’, a anunțat George Simion, în urmă cu ceva timp.

George Simion a vorbit recent despre nunta pe care o organizează în luna august. Politicianul a anunțat cine sunt artiștii pe care i-a invitat la eveniment, dar și ce preparate tradiționale vor fi servite la nunta din Vâlcea.


„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil.

O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași. O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani’, a anunțat George Simion


Câți nași are George Simion la nuntă

Liderul AUR a spus că el și partenera lui vor avea mai multe perechi de nași.

O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.’, a declarat acesta.

George Simion a ținut să precizeze că invitația la nuntă pentru toți românii nu este o glumă. Acesta va pune la dispoziție autocare din fiecare județ pentru ca toți doritorii să poată ajunge la petrecere.

Ilinca Munteanu, viitoarea soție a lui George Simion, este o prezență discretă. Tânăra are 24 de ani, iar liderul AUR susține că aceasta se ține departe de lumea politică.


Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă.

Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.’, a transmis George Simion pe pagina sa de Facebook.