Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă: „Eu am pus accent pe carieră”

.

Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă. La 51 de ani, artista se bucură de un real succes, nu doar în România, ci și în străinătate. Când vine vorba despre viața privată, cântăreața a fost întotdeauna discretă, însă acum a explicat de ce nu și-a întemeiat o familie și a oferit lămuriri cu privire la zvonurile conform cărora ar avea o fetiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Invitată în emisiunea „Exclusiv VIP’ de la Prima TV, Carmen Șerban a vorbit despre aspirațiile sale profesionale și despre motivul pentru care nu a devenit mamă până acum. Cântăreața spune că iubește mult copiii, însă nu s-a văzut niciodată în postura de a crește unul. Artista a avut o viață încercată de greutăți, însă a reușit să meargă mai departe. În 2012, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de sân, în urma unui control de rutină. Cu ajutorul credinței, Carmen Șerban a mărturisit că a reușit să treacă peste boală.


Recent, s-a zvonit că artista ar avea avea, de fapt, un copil, o fetiță care îi poartă numele și care îi seamănă leit. Iată ce explicații a oferit cântăreața de muzică de petrecere!

Citește și: Carmen Șerban, declarație suprinzătoare despre căsătorie:'Dacă aș ajunge vreodată la altar…'

Citește și: Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice.Cum arată acum


Citește și: Bogdan Vlădău, despre abuzurile trăite în modă: „Mi s-a întâmplat…'

Citește și: Flick a asistat la nașterea fiicei lui și a Denisei Filcea. Cum a decurs totul: „Nu mă așteptam'

Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă

Artista a mărturisit că iubește copiii, însă nu a crezut niciodată că i s-ar potrivi rolul de părinte. Aceasta spune că viața nu a fost „atât de generoasă cu ea’.


Cântăreața de muzică de petrecere a afirmat că a pus mai mult accent pe carieră, astfel încât are înregistrate peste 20 de albume și s-a bucurat de nenumărate proiecte în străinătate.

„Eu nu am copii, dacă aș fi avut copii m-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns. Viața nu a fost atât de generoasă cu mine pe aceste planuri. Nu m-aș fi văzut, sincer, în viața de mamă, chiar dacă îmi plac mult copiii, iar ei trag la mine la toate spectacolele. Vin părinții și îmi spun că copiii lor nu merg la nimeni, dar plâng că vor să stea cu mine. E foarte plăcută senzația asta, însă eu am pus accent foarte tare pe carieră’, a dezvăluit artista în emisiunea „Exclusiv VIP’ de pe Prima TV, conform fanatik.ro.


„Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil’

Carmen Șerban a oferit lămuriri cu privire la faptul că ar avea o fetiță, explicând că este vorba despre nepoata sa. Artista a dezvăluit că aceste zvonuri au generat un adevărat „circ’ la ea în familie, fiind acuzată că ea este cea care a făcut informațiile publice.

Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil, e nepoțica mea, nu e fetița mea. Au fost destule circuri în familie, pentru că cumnata mea credea că eu spun lucrurile astea, dar erau inventate de presă, copiii ei sunt copiii ei și ai fratelui meu’, a mai dezvăluit ea.


Ce crede Carmen Șerban despre căsătorie

Despre căsătorie, Carmen Șerban a mărturisit că nu și-ar dori să urmeze un tipar tradițional, motiv pentru care nu s-ar vedea îmbrăcată în rochie albă și nici nu ar face cununia civilă.


„Eu nu am de unde să știu ce va fi. Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă. Dacă aș ajunge vreodată la altar cu un bărbat, aș ajunge strict la altar, nicidecum la starea civilă. Eu sunt adepta relațiilor trainice, fără hârtiuță.

Important este să ne înțelegem bine. Am cel mai bun model: părinții mei care au avut 50 de ani de căsnicie, cu hârtie doar vreo 10 ani. Tata la 10 zile după ce a împlinit 10 ani de căsnicie cu mama a plecat din lumea aceasta, dar uite că se poate’, a declarat Carmen Șerban, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook