Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit. Primele declarații: „S-a terminat de când ne-am...”

 Miniosu Alexandra
.

Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit. Vedeta a făcut dezvăluirea „bombă' în emisiunea Cristinei Șișcanu, ce urmează să apară pe micile ecrane din data de 3 septembrie 2022. Aceasta i-a povestit soției lui Mădălin Ionescu când s-a produs mai exact separarea, numindu-l „fostul' pe cel cu care s-a iubit luni bune. Iată confesiunea prin care blondina și-a lăsat fanii mască!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit. Chiar ea a recunoscut totul, în emisiunea Cristinei Șișcanu, show ce va debuta pe data de 3 septembrie la același post la care lcurează și soțul său, Mădălin Ionescu. Degajată și chiar cu zâmbetul pe buze, Carmen a dezvăluit și când a avut loc separarea de fostul partener.

carmen-negoita-1carmen-negoita-1

Cristina Șișcanu se pregătește să revină pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare TV, după o perioadă destul de lungă de absență. Aceasta va prezenta emisiunea „După faptă și răsplată', de pe data de 3 septembrie 2022, începând cu orele 21:00.

Citește și: Ce dietă ține Carmen Negoiță, la 41 de ani:„Beau în fiecare dimineață…'

Citește și: Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

Citește și: Roxana Ciuhulescu, decizie periculoasă la 4 luni de la ruptura de menisc de la Survivor:”Voi concura cu orteză”

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni:„Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab'

Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit

Prima invitată a Cristinei Șișcanu va fi nimeni alta decât Carmen Negoiță, o celebră fashionistă și influenceriță din România. Chiar în prima ediție, vedeta îi va face o confesiune neașteptată soției lui Mădălin Ionescu. Carmen îi va povesti că s-a despărțit de iubit și menționează exact și momentul separării.

Așadar, potrivit spuselor lui Carmen Negoiță, ea și fostul iubit s-au despărțit după ce s-au întors de pe Coasta de Azur, vacanță în care au fost împreună. Cristina Șișcanu a fost uimită de cele aflate și amândouă au făcut „haz de necaz'.

Primele declarații ale vedetei

„Cristina Șișcanu: Stai un pic, eu credeam că o să-mi împărtășești „vai, ce frumos a fost, pe unde am fost, ce-am făcut, ce-am mâncat, ce-am văzut'…

Carmen Negoiță: Da, nu am foarte multe ce să-ți povestesc, pentru că practic cred că am fi stat două zile… Am mers 2.000 de kilometri, ca să…

Cristina Șișcanu: Ați plecat pe Coasta de Azur și spun ați plecat, pentru că ai plecat cu iubitul tău.

Carmen Negoiță: Da, fostul.

Cristina Șișcanu: Stai un pic. Cum?!

Carmen Negoiță: Da, pentru că, de când ne-am întors, s-a terminat toată această…

Cristina Șișcanu: Stai. Ați plecat pe Coasta de Azur, deci trebuie să luăm în calcul faptul că nu mai trebuie să mergem pe Coasta de Azur cu partnerul, că acolo se termină totul.

Carmen Negoiță: Nu, Doamne ferește, nu, locația este superbă. Nu, trebuie doar să nu mergeți cu partenerul nepotrivit', e dialogul dintre Carmen Negoiță și Cristina Șișcanu, în noua emisiune a soției lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu revine la TV

Cât despre noul ei proiect, Cristina Șișcanu susține că va fi unul „plin de dezvălurii și povești de viațp puternice'.

„Încep un proiect nou. E fresh, e cool, e… plin de dezvăluiri și povești de viață extrem de puternice. Voi prezenta începând din 3 septembrie, la Metropola TV, După faptă și răsplată!', un show tip podcast. Veți vedea personalități sau personaje publice efervescente, sincere , care își deschid sufletul în fața publicului.

Veți afla detalii uluitoare despre ele și evenimentele incredibile din viețile lor, din pașii lor către succes! Ei bine, succesul lasă urme în suflet, iar atingerea lui este deseori însoțită de sacrificii teribile, așa cum veți vedea', a spus Cristina Șișcanu, pentru FANATIK.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton