Carmen Negoiță a fost eliminată de la FERMA, în urma duelului cu Miss România 2016

 Dumba Gabriela
.

Carmen Negoiță a fost eliminată de la FERMA, în urma unui duel cu Ioana Filimon. Miss România 2016, mult mai înaltă decât Carmen, a reușit să-și păstreze locul în competiție și a trimis-o acasă pe fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță.

Trio-ul scandalos de la FERMA a rămas un duo după eliminarea lui Carmen Negoiță în această seară. Recent, a izbucnit un conflict monstruos în show-ul de la Pro TV între Claudia P

avel și Brigitte Năstase, iar Carmen Negoiță a fost cea care a lămurit problema: „Brigitte are ceva grav împotriva ei. Din prima zi mi-a spus. Făcuse ăla (n.r. unul dintre foștii soți ai lui Brigitte Sfăt) o poză Claudiei și o avea în telefon… Și au mai avut un gagiu cu care au fost amândouă'.

claudia-pavel-carmen-negoita-brigitte-nastaseclaudia-pavel-carmen-negoita-brigitte-nastase

La un moment dat, acuzele făcute de fosta soție a lui Ilie Năstase au vizat-o și pe Carmen Negoiță. Blogger-ul și Brigitte Năstase au avut câteva certuri, moment în care vedeta a izbucnit și a declarat că și Carmen Negoiță a fost cu unul dintre foștii ei iubiți, mai exact cu Cătălin Cazacu.

Jigniri ca la uşa cortului

Fetele s-au certat într-o altă zi dintr-un motiv aparent stupid şi anume, o ciulama de ciuperci scursă pe aragaz, dar, cum era de aşteptat, discuţia a degenerat şi cele două au început să se certe pe tema religiei. „Citeşti Biblia în fiecare zi, unde scrie „Să-ţi iubeşti aproapele”. Unde îţi iubeşti tu aproapele?”, a întrebat Carmen. „Te rog să nu răstălmăceşti Biblia! Şi nu fii perversă, că m-am săturat de perversităţi!”, i-a strigat Brigitte. Iar discuţia s-a terminat cu lacrimi.

„Brigitte acum mi-a spus că vrea la bucătărie, acum nu mai vrea la bucătărie, acum vrea să fie singură, acum nu mai vrea să iasă afară, acum vrea la duel. Nu poţi să te plictiseşti cu Brigitte. Brigitte are universul ei bolnav. Eu i-am sugerat un control psihiatric când iese de aici”, a comentat şi Claudia Pavel.

„Fiecare pasăre pe limba ei piere. Că ăsta este stilul, aşa o să şi moară. Tot o mahalagioaică! Ea are atât de multe feţe, încât n-aş putea să le număr, efectiv. Nu prea poţi să ţii pasul cu feţele ei. E cam complicat să duci această luptă!”, a concluzionat Carmen Negoiţă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton