Motivul pentru care Carmen Harra este singură de 11 ani, după moartea soțului: "Defectul viziunilor mele"

 Dumba Gabriela
.

Carmen Harra este singură de 11 ani, după ce soțul său s-a stins din cauza cancerului, însă șocant este faptul că ea a știut, timp de 27 de ani, că sufletul-pereche nu va ajunge la vârsta de 60 de ani. Din cauza viziunilor sale este și singură pentru că, spune Carmen Harra, vede într-un om mai mult decât ar trebui să vadă și nu poate lăsa pe oricine să intre în viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Virgil, soțul lui Carmen Harra, a murit la 59 de ani, din cauza cancerului la plămani, iar prezicătoarea a știut tot timpul că îl va pierde pe bărbatul iubit mai devreme decât se aștepta toată lumea. Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei, chiar de la căsătorie și a trebuit să trăiască 27 de ani cu aceste viziuni care prevesteau tragedia.

1-121-12

De altfel, puterile sale paranormale o împiedică să primească un alt bărbat în viața ei și a ales să fie singură de când i-a murit soțul.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă', a declarat Carmen Harra.

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express.S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Citește și: A murit Nicolae Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu.Mesajul transmis de Ionuț Dolănescu

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis’/ EXCLUSIV

Carmen Harra: „Ne vom întâlni în noua viață”

Carmen Harra a mărturisit în mai multe interviuri că și-a iubit enorm soțul, a cărei moarte prematură a prevăzută încă de la căsătoria lor.

'L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. 

Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, 'Vezi că pe plămânii tăi este o problemă'.

Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba', a povestit la un moment dat Carmen Harra despre povestea sa de iubire.

Carmen Harra a postat pe pagina ei de socializare o poză în care apare alături de soțul său. Poza este făcută la New York în urmă cu 30 de ani, după cum spune chiar Carmen Harra.

'Cu my soul mate in NY acum 30 de ani. Si cit te am iubit, nu te pot uita vorba cintecului. Legea Karmei spune ca ne vom intilni in noua viata. Ce credem devine adevar!', este mesajul șocant postat de Carmen Harra în dreptul fotografiei cu soțul său.

Carmen Harra a fost o artistă celebră în anii 80

Multă lume se întreabă cine este Carmen Harra și cu ce se ocupă, de fapt, atunci când nu prevede o despărțire, un cutremur sau parcursul profesional al unui politician.

Ei bine, este cântăreață, iar în urmă cu 40 de ani era una dintre componentele trupei Trio Express. Și nu doar atât: Carmen Harra este de profesie psiholog.

Carmen Harra este născută în anul 1955 şi puțină lume știe că este nepoată a lui Octavian Goga. Artista a devenit cunoscută în anul 1980, datorită formaţiei Trio Expres, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton