Carmen de la Sălciua vrea să dea în judecată familia Sterp. A fost acuzată că l-a înșelat pe Culiță în timpul căsniciei

 Ifrim Georgiana
.

Carmen de la Sălciua vrea să dea în judecată familia Sterp. Interpreta de muzică de petrecere urmează să se întoarcă din luna de miere și este hotărâtă să clarifice, în instanță, afirmațiile făcute în legătură cu ea de către familia fostului soț. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Culiță Sterp a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre mariajul cu Carmen de la Sălciua. Artistul a mărturisit că, după despărțire, interpreta de muzică de petrecere ar fi făcut o postare nepotrivită, în contextul în care el era într-o altă relație și urma să devină tată pentru prima dată. Ulterior, și mama Geta a avut o reacție publică cu privire la despărțirea dintre cei doi, făcând câteva afirmații controversate despre episoadele de infidelitate din relația lor.

car-9-2car-9-2

Carmen de la Sălciua vrea să dea în judecată familia Sterp. În prezent, artista se află în Punta Cana alături de Marian Corcheș, acolo unde își celebrează căsătoria. Se pare că aceasta ar fi luat legătura cu avocații săi pentru a intenta un proces împotriva familiei Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Ce gest a făcut artista față de Daniela Iliescu:„A vorbit urât de logodnica mea'

Citește și: De ce a ales Carmen de la Sălciua să facă nunta în secret:„Răutatea a ajuns la cote alarmante'

Citește și: Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută.Primele imagini de la botez

Citește și: Imagine emoționantă cu soția și fiica lui Nosfe, după moartea artistului:”Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Carmen de la Sălciua vrea să dea în judecată familia Sterp

Se pare că interpreta ar fi fost deranjată de afirmațiile făcute de familia Sterp în ultimele zile. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță', Culiță Sterp a vorbit despre episoadele de la gelozie ale artistei, dar și despre un gest nepotrivit al acesteia, după divorț.

Astăzi, Carmen de la Sălciua se întoarce în România și este hotărâtă să deschidă un proces familiei Sterp, pe motiv că i-ar fi fost degradată imaginea. Mai mult, se pare că aceasta a luat deja legătura cu avocații pentru a stabili ce se poate face în continuare, potrivit fanatik.ro.

Artista ar fi fost deranjată de ramarcile făcute, în ultima vreme, în legătură cu ea și căsnicia cu Culiță Sterp, în condițiile în care considera acest subiect închis.

Mama Geta: „Tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori'

Pe lângă afirmațiile făcute de Culiță Sterp în podcastul lui Cătălin Măruță, Carmen de la Sălciua ar fi fost deranjată și de declarațiile făcute de fosta sa soacră. Mama Geta și-a exprimat regretul cu privire la despărțirea celor noi, însă a făcut și o afirmație controversată despre episoadele de infidelitate din timpul căsniciei.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț', a declarat mama Geta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton