Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales: „Vom pleca într-o...”

 Ifrim Georgiana
.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Marți, 11 octombrie, cei doi au devenit soț și soție, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu. Aceștia și-au dorit să aibă parte de un eveniment intim, motiv pentru care au organizat, în secret, cununia religioasă. La o zi după distanță, soții au plecat în vacanță, pentru a-și celebra căsătoria. Iată ce declarații a făcut cântăreața!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au căsătorit. Pe rețelele de socializare, artista a postat mai multe imagini de la cel mai important eveniment din viața sa. Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu câteva luni, atunci când se aflau în vacanța din Dubai. Cei doi și-au dorit ca ceremonia religioasă să aibă loc într-un cadru restrâns, motiv pentru care artista nu a făcut niciun anunț despre acest eveniment. Acum, proaspeții căsătoriți au plecat în luna de miere, iar Carmen de la Sălciua a oferit câteva indicii despre destinația aleasă.

car-1car-1

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de un an și au decis, în urmă cu o zi, să facă pasul cel mare. Soțul artistei a recunoscut că o cunoștea de mai mulți ani, de pe vreme când artista susținea concerte în restaurantul pe care îl deține.

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a măritat astăzi, în secret:”Am vrut să fie un moment al nostru”. Primele imagini

Citește și: Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Artista a explicat motivul:„Nu prea avem timp pentru noi'

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă.Imagini spectaculoase de la eveniment

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:”Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte”

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere

În urmă cu puțin timp, artista a mărturisit că se află în aeroport și urmează să plece în luna de miere cu soțul ei. În ceea ce privește destinația, aceștia au ales o „țară exotică', însă fanii vor afla despre ce este vorba în decursul acestei zile.

„Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram', a susținut Carmen de la Sălciua, potrivit spynews.ro.

Cei doi soți sunt pasionați de călătorii și au bifat mai multe destinații inedite până în prezent. În luna august, aceștia au pornit cu mașina prin Europa, printre țările vizitate numărându-se Italia și Croația.

Ce spune artista despre căsătoria ei

Carmen de Sălciua a făcut și primele declarații despre cununia religioasă. Aceasta a susținut că a fost cel mai frumos moment din viața ei, însă preferă să nu ofere foarte multe detalii, fiind vorba despre un eveniment intim.

„A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton