Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: ”Vine surpriza!”

.

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată. În ultimele zile, artista a stârnit numeroase controverse în mediul online. S-a afișat cu o burtică suspectă, iar fanii au tras imediat concluziile și au spus clar că este însărcinată. După un val de reacții, frumoasa cântăreață a ieșit în față pentru a spune lucrurilor pe nume. Este sau nu însărcinată?! Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Carmen de la Sălciua a intrat în atenția tuturor, după ce s-a spus că este însărcinată. În timp ce se afla la un concert, artistei i s-a văzut o burtică suspectă prin ținuta pe care o purta. Fanii au filmat-o imediat, iar videoclipurile au ajuns virale. Nu sunt deloc puțini cei care au concluzionat că este o burtică de gravidă, însă se pare că frumoasa cântăreață spulberă aceste speculații.

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Au făcut nunta recent, astfel că mulți se așteptau ca după marele pas să ofere vestea unui nou membru în familie. Fanii au felicitat-o chiar încă de când au văzut imaginile cu burtica de gravidă. Recent însă, artista a spus lucrurilor pe nume.


Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere:'Am stat o săptămână în spital…'

Citește și: Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată:’Dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag’

Citește și: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Primele imagini cu burtica:'Să fie într-un ceas bun!'

Citește și: Carmen de la Sălciua este însărcinată? „Nu mi-am făcut test.Voi dezlega misterul…’

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată


Carmen de la Sălciua a declarat fără a sta prea mult la discuții că nu este însărcinată. În ciuda pozelor și a videoclipurilor apărute în mediul online, în care se vede clar că are o burtică suspectă, artista a spus clar că nu este însărcinată. Nu a oferit alte detalii despre acest aspect, însă dacă ne aducem aminte din vechile ei declarații, știm cât de mult își dorește să devină mamă.

„Nu sunt însărcinată', a explicat artista pentru WOWbiz.ro.


Carmen de la Sălciua: ‘Vine surpriza!’

Fanii artistei au fost fără doar și poate convinși că este însărcinată. Ceea ce le-a dat și mai mult de gândit a fst faptul că imediat după pozee cu burtica suspectă de gravidă, Carmen de la Sălciua a postat un mesaj în mediul online ce a ridicat semne de întrebare. Pe atunci anunța că vor avea parte de o surpriză de la ea în curând. Nu, nu era vorba despre un copil, ci despre un nou colind de Crăciun pe care l-a și lansat.

 ‘Am 34 de ani și aștept cu aceeași intensitate și bucurie momentul împodobirii bradului! Ca atunci când eram mică! Ai mei au reușit sa îmi lase o moștenire aleasa privind Crăciunul, și o port cu mine mereu!


Ma activez instant când încep sa apară prin magazine decorațiunile și ornamentele de Crăciun ,miroase a biscuiți cu vanilie ,a portocala,răsuna colindele!(…) Suntem sănătoși ,in casa noastră putând sa ne bucuram împreuna de momente cu cei dragi și de bradul împodobit!

E al treilea brăduț! Am venit acasă la Marian și l-am împodobit pentru ca la munte e și mai intensa trăirea de sărbători! Am încheiat operațiunea cu un pahar de vin fiert cu Scorțișoara împreuna cu soțul meu și mama soacra! Deci …sa aveți Viața! Și sa nu uitați ca pe 6 Decembrie… vine surpriza.', a transmis Carmen de la Sălciua în mediul online


Carmen de la Sălciua se pregătește intens de sărbători

Carmen de la Sălciua a eliminat zvonul unei sarcini și a dezvăluit că se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Frumoasa artistă a împodobit deja bradul, tocmai pentru a se bucura de el încă de pe acum. În următoarea perioadă, o să fie extrem de încărcată cu concertele și evenimentele, astfel că se mai liniștește cât are timp.

„Sunt foarte bine, puțin răcită și mă pregătesc de Sărbători așa ca tot omul. Am făcut bradul din timp tocmai ca să pot avea timp să mă bucur de el.


Suntem ocupați cu concertele și îi mulțumim lui Dumnezeu că este de lucru. Sunt foarte frumos concertele în diaspora, petrec foarte bine românii din afară, dar bine că și cei din țară petrec foarte bine și ne bucurăm când cântăm alături de ei, mai ales când suntem așteptați cu drag', „, a povestit Carmen de la Sălciua, pentru Wowbiz.ro.


Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă

În urmă cu doar câteva săptămâni, înainte să apare pozele cu burtica suspectă, Carmen de la Sălciua declara că își dorește să devină mamă. În ciuda celor apărute însă, se pare că frumoasa artistă nu are un bebeluș în pântece așa cum au crezut fanii zile bune la rând.

„Doamne ajută! Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine probabil că așa va fi, dacă e doar o alarmă falsă e doar o alarmă falsă. Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu'a mărturisit artista în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram