Carmen de la Sălciua, dezvăluiri dureroase din căsnicia cu Faimosul Culiță Sterp de la Survivor: "Păream fericită și în casă, mă târam pe jos"

 Dumba Gabriela
.

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri dureroase din căsnicia cu Faimosul Culiță Sterp de la Survivor. Deși în fața lumii apăreau drept perechea ideală și lăsau să se vadă că sunt fericiți, realitatea era alta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai iubite cupluri de interpreți de muzică de petrecere de la noi. Cei doi artiști formau un cuplu dinainte de a deveni celebri, iar faima le-a distrus relația, spune ea. Unul dintre motivele rupturii ar fi fost infidelitățile artistului, care, odată ajuns pe culmile succesului, a captat atenția femeilor și s-a bucurat din plin de acest statut.

carmen-de-la-salciua-culita-sterpcarmen-de-la-salciua-culita-sterp

„Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos.

Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa', a spus Carmen de la Sălciua în cadrul unei emisiuni tv, potrivit wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua, dărâmată de divorțul de Culiță Sterp 

„Cea mai mare cumpănă pe care mi-a întins-o destinul a fost divorțul. Până acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci când s-a lovit în mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simț ieșit din comun, am încercat să evit.

Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafață, nu ma intrat niciodată în adâncuri, pentru că riscam să încep un nou război, iar eu îmi doresc să stau departe de scandal', a mai povestit artista de muzică populară.

În momentul ăsta între noi s-a produs o ruptură definitivă. Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ', a mai declarat Carmen de la Sălciua.

Citește și: Actorul Vladimir Găitan, mărturisiri emoționante despre prietenia cu Sergiu Nicolaescu. S-au certat, dar s-au împăcat după o lungă perioadă:'L-am iertat, l-am iubit foarte tare'

Citește și: Drama neștiută a lui Sergiu Nicolaescu.Regizorul s-a stins acum 7 ani cu un mare regret

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență’/ EXCLUSIV

Carmen de la Sălciua, despre infidelitățile lui Culiță Sterp 

„Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec.

Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut. (…)  Am iertat de foarte multe ori. Probabil succesul a schimbat relația dintre noi. Noi mereu eram cuplul perfect. Probabil printre privirile acelor oameni erau și invidioși care într-un final și-au băgat coada. Oricum, în timp toate se degradau în relația noastră și inevitabil se ajungea aici' , a conchis celebra bruneta. 

Cu toate neînțelegerile dintre ei, Carmen asigură pe toată lumea că fostul ei soț nu a fost niciodată violent și nu s-a pus vreodată problema să ridice mâna la ea. 

Reacția lui Carmen de la Sălciua la declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a postat o fotografie, însățită de un mesaj, chiar la scurt timp de la mesajul Danielei pentru  fostul ei soț, Culiță Sterp. Bărbatul și-a exprimat dorul față de femeia care îl va face tată în curând.

„Persoana care ți-e alături cel mai mult, care îți oferă timpul ei și toată atenția ei. Într-un cuvânt, iubire. Pentru mine pe persoana aia o cheamă Daniela', a declarat Culiță Sterp din Republica Dominicană, la televizor.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2007, dar în 2018 au divorțat.

La scurt timp de la cuvintele de dragoste pe care Daniela i le-a transmis lui Culiță, Carmen de la Sălciua a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea, îmbrăcată într-un costum mulat de culoare roșie, alături de mesajul: „Văd roșu'.

Totodată, Carmen a postat la InstaStory o altă poză cu ea îmbrăcată provocator în aceleași haine, iar pe fundal a rulat melodia „NaNaNa' a Alinei Eremia: Am trăit în acest joc pentru că numele meu mijlociu este „periculos'/ Arăt atât de bine pentru că primul meu nume este „străin'/ Iar bărbaților le place asta', sunt câteva din versurile care s-au auzit. 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton