Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Artista a explicat motivul: „Nu prea avem timp pentru noi”

.

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. Anul acesta, cunoscuta artistă și iubitul ei planificaseră să se căsătorească. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de peste un an și au planuri mari de viitor. Acum, aceștia au fost nevoiți să amâne marele eveniment, iar cântăreața a explicat motivele care au determinat-o să ia această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


La începutul lunii aprilie, frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar vedeta a spus marele „DA’. Cântăreața a primit un inel în valoare de mii de euro, iar evenimentul special a avut loc în Dubai. Cei doi nu au stat mult pe gânduri și au început, la scurt timp, pregătirile pentru nuntă. Mai mult, aceștia și-au ales și nașii, fiind vorba despre prietenii lor apropiați. Acum, Carmen de la Sălciua a anunțat că nunta nu va mai avea loc anul acesta, însă speră ca evenimentul să se poată desfășura anul viitor.


Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș. „El este un om care mă face fericită’, a spus artista despre iubitul său. Deși cei doi formează un cuplu de puțin timp, aceștia se înțeleg la fel de bine ca în prima zi și vor să-și unească destinele.

Citește și: Cum arată Carmen de la Sălciua fără machiaj și filtre:'Asta este fața mea naturală'


Citește și: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au cântat la aceeași nuntă.Imaginile au devenit virale

Citește și: Cătălin Cazacu, adevărul despre certurile cu Ramona Olaru:'Nu vrem să părem familia și nici cuplul perfect'

Citește și: Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan lui Bebeto, de ziua de naștere:'A fost o surpriză. Nu bănuia nimic…'

Carmen de la Sălciua a amânat nunta cu Marian Corcheș

Cântăreața a mărturisit că traversează o perioadă extrem de aglomerată, dat fiind faptul că agenda acesteia este plină de cântări. Mai mult, împreună cu iubitul ei, Carmen de la Sălciua deține o pensiune de care trebuie să se ocupe.


Din acest motiv, cântăreața și Marian Corcheș au fost nevoiți să amâne nunta, care era planificată anul acesta.

„Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. (…)

Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’, a susținut Cramen de la Sălciua, potrivit fanatik.ro.


„Îmi doresc o nuntă mai restrânsă’

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș plănuiau să facă nunta la sfârșitul verii. Artista a susținut că își dorește ca evenimentul să se desfășoare în formulă restrânsă, doar cu cele mai importante persoane din viața ei.

„Da, ne dorim să facem cununia religioasă. Nu știu dacă nunta va fi anul acesta, încă nu ne-am decis, dar dacă va fi, va fi foarte repede, undeva prin sfârșitul verii, toamnă, cam așa. Dacă nu ne putem organiza, atunci vom lăsa nunta peste un an și vom face acum cununia religioasă. (…)


Nașii vor fi prietenii noștrii. Eu am tot zis că îmi doresc o nuntă mai restrânsă pentru că, în primul rând, și dacă aș vrea să merg înapoi la cei care se vor căsători, nu aș avea cum pentru că sunt la evenimente. Nu doar din considerentul acesta, ar exista soluții dacă mi-aș dori, dar pur și simplu ne dorim să fim doar noi, famiile noastre și prietenii care sunt cu adevărat prieteni, nu îmi doresc să fie toți curioșii’, a susținut vedeta la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook