Carmen Brumă prepară un mic dejun rapid. Uite ce ingrediente sănătoase foloseşte!

 Florentina Liutic
.

Mama unui băieţel de 3 luni care nu îi lasă prea multe clipe libere, Carmen Brumă preferă meniurile simple şi gustoase, care se prepară rapid şi conţin ingrediente sănătoase.

Şi cum Carmen are nevoie de multă energie pentru a face faţă provocărilor unei noi zile alături de micul Vlad, vedeta a oferit reţeta unui mic dejun rapid care are la bază avocado, cereale şi ou.

Fructul de avocado este o sursă importantă de acizi graşi esenţiali, având un rol extrem de important în prevenirea bolilor cardiovasculare şi în controlul greutăţii corporale. Pe lângă aceste proprietăţi, avocado este recunoscut pentru capacitatea sa de a da strălucire părului şi pielii, motiv pentru care este folosit adesea în măştile cosmetice.

Iată reţeta propusă de Carmen Brumă: Avocado cu fulgi de mei şi cânepă. Se amestecă: un avocado, zeama de la o roşie, 2 linguriţe de seminţe de cânepă, 4 linguriţe fulgi de mei, 1 ou fiert, sare”.

Carmen îşi va lansa în curând cartea „Jurnal de gravidă – Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos', un ghid practic cu sfaturi utile  pentru femeile însărcinate sau cele care intenţionează să aibă un copil. Cartea va conţine, de asemenea, o serie de reţete sănătoase testate de vedetă în timpul sarcinii sale. Cu un astfel de meniu, ea a reuşit să nu se îngraşe decât 10 kilograme in timpul sarcinii, iar la 10 săptămâni după naştere avea aceeaşi siluetă armonioasă.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton