Cunoscută pentru grija pe care o acordă alimentaţiei, Carmen Brumă revine cu o reţetă delicioasă, de sezon.
Pentru că este vremea dovlecilor, prezentatoarea tv a pregătit o supă de dovleac, cu mai puţine calorii decât cea obişnuită în care se folosesc ceapă călită, cartofi şi smântână.
În plus, supa este gată într-un timp foarte scurt, lucru esenţial pentru Carmen care este mamica unui băieţel de câteva luni.
Ingrediente: 1 kg dovleac , un ardei gras, o ceapa, un pastarnac, o radacina de patrunjel, 3 linguri ulei de canepa, 2 lingurite seminte de canepa, jumatate de lingurita de ghimbir, coriandru, sare, piper.
Se pun legumele la fiert si cand sunt gata se adauga condimentele si uleiul. Se amesteca in blender pana se formeaza o crema.
Încearcă această supă cremă de dovleac!
La scurt timp după ce a născut, Carmen a revenit la forma iniţială datorită regimului alimentar şi faptului că face mişcare în fiecare zi.
Foto: Facebook