Carmen Brumă e mămica unui băieţel de nota 10. UITE prima fotografie cu copilul!

 Florentina Liutic
.

Carmen Brumă a adus pe lume aseară un băieţel care a primit nota 10 la naştere, acesta fiind primul copil al cuplului Carmen Brumă-Mircea Badea.

carmen bruma copil

 

Supranumit Vasilică 2014', micuţul s-a lăsat destul de mult aşteptat, el născându-se natural în săptămâna 41 de sarcină.

 

„Gata, în sfârsit am nascut! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm si , in curand, alt nume.”, a scris de curand proaspata mamica pe Facebook, postand si prima fotografie cu copilul.

 

Cel mai emoţionat a fost Mircea Badea care a trăit aseara la intensitate maximă orele de aşteptare. I-au fost alături prietenul lui, Mihai Gâdea, dar şi colegii  de la Radio Zu.

 

Prezentatorul TV a confirmat naşterea fiului său pe o reţea de socializare: ”Ora 22.34. S-a născut. Ambii ok. 3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai târziu că notele de zece nu-i folosesc la nimic”, a scris Mircea Badea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton