Carmen Bruma a lansat Pachetul ’3S - Sanatoasa, Supla, Satula’

.

Prezentatoarea de televiziune Carmen Bruma a lansat luni, 7 mai, cartea "3S – Sanatoasa, Supla, Satula", insotita de un DVD, la SOFA Restaurant & Bistro Cafe din BucureÅŸti. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat  Andreea Raicu, Dana si Andrei Sota, Dr. Mencinicopschi, Mircea Badea, Victor Ciutacu.

Cunoscuta pentru faptul ca acorda mare atentie sportului si unui stil de viata sanatos, Carmen Bruma ofera in cartea sa foarte multe sfaturi utile pentru alimentatie si dieta, plus meniul complet pentru 42 de zile, „simplu si necostisitor', iar pe DVD se pot gasi cinci antrenamente diferite, de maxim 15 minute fiecare, plus cinci minute de incalzire si cinci minute de stretching, insotite de indicatii despre cum trebuie executate corect antrenamentele.


„Este vorba despre un program care se numeste ‘3S – Sanatoasa, Supla, Satula si care este, de fapt, o solutie concreta si eficienta si putin costisitoare care se adreseaza celor care vor sa slabeasca si sa se mentina dar care, din diverse motive, nu pot merge la sala in mod constant sau la nutritionist', a declarat pentru Agerpres, Carmen Bruma.