Carla Bruni - Intra in studio pentru al treilea album

 Revista VIVA
.
Carla Bruni, cea care a devenit sambata Prima Doamna a Frantei va fi extrem de ocupata in aceasta luna. Pe langa obligatiile oficiale, ea va intra in studio pentru a inregistra cel de-al treilea album ce ar trebui sa fie gata la sfarsitul lunii martie.

Carla Bruni„Albumul se afla in faza de preproductie', a declarat agentul sau, Bertrand de Labbey. „Cand inregistrezi un album in aceasta perioada, va fi  pe piata in septembrie, octombrie sau noiembrie. Nu am stabilit o data precisa si nu stiu daca va exista sau nu un single inainte.'

Inregistrarea albumului ar trebui sa mearga bine, mai ales ca multe cantece sunt scrise deja.

Ceea ce se va schimba insa va fi maniera de lansare a albumului care nu va fi nicidecum una clasica, potrivit agentului Carlei.

Primul album al fostului top model a aparut la sfarsitul anului 2002, „Quelqun ma dit' cunoscand un succes de public extraordinar si fiind si pe placul criticilor. Numai in Franta s-au vandut 1,2 milioane de exemplare, in timp ce in strainatate au mai fost achizitionate alte 800 de mii.

„No promises', cel de-al doilea album, a fost lansat la inceputul lui 2007, cantecele fiind inspirate de textele poetilor anglo-saxoni. Vanzarile au fost insa mult mai slabe, in Franta fiind cumparate doar 80 de mii de exemplare.

Afla mai multe despre Carla Bruni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton