Carla Bruni - A treia doamna Sarkozy?

 Revista VIVA
.

Carla BruniFostul manchin Carla Bruni, e tot mai aproape de o casatorie cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.

Idila dintre cei doi a inceput in luna noiembrie a anului trecut, la putin timp dupa ce Sarkozy a divortat de cea de-a doua sotie, Cecilia.

Fotografii i-au surprins in luna decembrie plimbandu-se prin Disnayland-ul parizian, apoi prin gradinile de la Versailles.

Sfarsitul de an i-a gasit pe Nicolas si pe Carla in vacanta in Egipt, cei doi aparand in ipostaze tandre.

Intr-o conferinta de presa tinuta pe 8 ianuarie, presedintele Nicoas Sarkozy a declarat ca vrea sa fie transparent in privinta acestei relatii care este extrem de serioasa.

Carla a aparut de altfel cu doua inele Dior, iar speculatiile au inceput de indata. I le-a oferit Sarkozy pe amandoua sau numai unul? Si atunci pe care, mai ales ca acela de pe mana stanga este identic cu un inel al Ceciliei.

Unii s-au grabit sa anunte chiar data casatoriei, stabilita se pare pe 8 sau 9 februarie, insa Sarkozy i-a atentionat pe ziaristi ca s-ar putea ca intreaga ceremonia sa se desfasoare in cel mai mare secret. (L.F.).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton