Care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete în 2018. Meghan Markle e în top!

.

Recent, Revista Vanity Fair a dat publicității unul dintre cele mai așteptate topuri – cel al personalităților best dressed. Iată care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete în 2018!

Când vine vorba despre stil, revista Vanity Fair  este cel mai în măsură să le spună pasionaților de modă care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete în 2018. Recent, așteptarea a luat sfârșit, iar din celebra listă fac parte personalități ca Amal Clooney, Meghan Markle, Bella Hadid, Tracee Ellis Ross, Zoe Kravitz și mulți alții. Chiar dacă majoritatea celebrităților apelează la ajutorul stiliștilor pentru a-și crea garderobele, este evident totuși că, în timp, starurile de la Hollywood și-au dezvoltat un stil personal. Chiar dacă nu toți sunt pe gustul oamenilor de rând, totuși, cei care își asumă riscuri stilistice și depășesc barierele, devenind cu adevărat influenceri în modă, sunt de admirat. Iată care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete în 2018!


Amal Clooney este o femeie extrem de șic

În niște vremuri în care moda s-a democratizat, în care bărbații poartă rochii, jabouri și tocuri, iar femeile poartă costume bărbătești și bocanci, să fii fashionable nu e ușor, însă, cu toate acestea, nici eleganța și nici stilul nu au murit, iar asta o dovedesc celebrități ca Meghan Markle, Amal Clooney, Miucci Prada, Rihanna, Mary-Kate și Ashley Olsen. Anul acesta, stilul ducesei Ducesei de Sussex a evoluat spre un look mult mai fin și mai elegant. Meghan este cea mai îndrăzneață membră a familiei regale din punct de vedere vestimentar, iar semnătura ei, gulerul-bărcuță și outfiturile monocromatice, dau dovadă de stil. La fel de apreciată a fost și Amal Clooney, avocata pentru drepturile omului fiind considerată „o femeie extrem de șic, îmbrăcată superb cu fiecare ocazie’.


Serena Williams – cea mai originală și îndrăzneață

Printre preferatele juriului s-a numărat și Prima Doamnă a Franței. Depășind prejudecățile conform cărora tivul rochiei unei femei trebuie să tot mai lung pe măsură ce înaintează în vârstă, Brigitte Macron a făcut din rochia deasupra genunchiului semnătura personală. „Stilul ei nu e niciodată deranjant, silueta e mereu impecabilă, iar faptul că promovează designeri francezi e foarte inspirat; nu e exclus ca în ținuta ei de zi cu zi să fie piese Louis Vuitton’, a spus una dintre membrele juriului. Din faimosul top nu putea lipsi, evident, o personalitate din lumea sportului, iar aceasta este Serena Williams. Conform membrilor juriului, Serena a influențat stilul vestimentar din arena de tenis, outfiturile ei fiind extrem de îndrăznețe, tenismena făcând chiar un fel de pionierat în acest domeniu. Curajul vestimentar al Serenei se întinde însă și dincolo de terenul de tenis, recent ea purtând un outfit Valentino cu o pereche de pantofi de tenis la recepția nunții lui Meghan Markle cu Prințul Harry – iar asta i-a adus eticheta „originală și îndrăzneață.’



Eleganță la masculin

Nu copia pe nimeni – găsește-ți propriul stil și ai încredere în tine’, sunt cuvintele lui Jeff Goldblum, aflat, de asemenea, în topul celor mai bine îmbrăcate vedete. Fie că este vorba despre stilul elegant sau street style, Printre cei mai apreciați domni se numără și Ralph Lauren, Jonah Hill, Lakeith Stanfield, LeBron James și, nu în ultimul rând, Jay-Z. Recent, rapperul a adoptat un croi al cămășilor specific anilor 70, costumele sale preferate fiind cele ale caselor Gucci și Tom Ford. De asemenea, și-a lăsat părul să crească – un mare pas înainte spre o imagine personală mult mai matură și mai sexy, deși încă se mai amuză pe seama stilului său. Lista completă a celor mai bine îmbrăcate vedete în 2018, aici!


Foto: Hepta