Ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de retragerea de pe scenă: „Cred că și românii și-ar dori așa ceva”

.

Care este ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de retragerea de pe scenă. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar ani la rând a făcut show de fiecare dată când și-a făcut apariția. Legendarul toboșar al trupei Phoenix a vorbit acum despre ultima sa mare dorință, înainte de a se retrage din muzică. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii august, trupa Phoenix a împlint 60 de ani de la înființare. Momentul a fost marcat printr-un concert aniversar, însă Mircea Baniciu şi Josef Kappl nu au participat. Într-un interviu recent, Ovidiu Lipan Țăndărică a mărturisit că s-a bucurat să cânte alături de „prietenii vechi’. Totodată, aceasta a recunoscut care este ultima sa dorință, înainte de vremea când nu va mai putea urca pe scenă, așa cum a făcut-o decenii la rând.

Care este ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de retragerea de pe scenă. Bateristul român a susținut că are în vedere un proiect muzical în continuarea concertului aniversar care a avut loc la Timișoara.


Citește și: Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică:„În 20 de minute te eliberezi de tot ce este lumesc!’

Citește și: Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică:'Banii mulți deteriorează psihicul'

Citește și: Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro:'Cine v-a zis că asta îmi doresc?'

Citește și: Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu:'Oamenii sunt triști, uitați și însingurați'


Care este ultima dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, înainte de a se retrage

Legendarul toboșar a susținut că, înainte de retragerea definitvă de pe scenă, și-ar dori să organzizeze un turneu de rămas bun, la nivel național.

„Eu sunt o fire constructivă, de felul meu. Ca atare, încă mai sper că vom reuși să organizăm curând, foarte curând, un turneu de rămas bun, de adio, la nivel național. Unul care să străbată toate marile orașe și să se încheie la Sala Palatului, în București, cu mare fast! Trupa asta merită din plin așa ceva!


Pentru tot ce a făcut pentru muzica românească, pentru zeci de mii de români! În plus, avem cu toții o vârstă deja, eu merg spre 70, Nicu a împlinit deja 75, și chiar dacă rămânem artiști și optimiști din firea noastră, vine și vremea aia în care nu vom mai putea urca pe scenă pentru a performa așa cum o facem de decenii! (…)

L-aș vedea chiar în continuarea acestui moment aniversar, a celor 60 de ani de când s-a înființat trupa! Personal, cred tare mult într-un asemenea proiect și cred că și românii și-ar dori așa ceva!’, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică potrivit impact.ro.


„Am marcat 60 de ani de la înființarea trupei’

La începutul lunii august, la Timișoara, trupa Phoenix a sărbătorit 60 de ani de existență. Ovidiu Lipan Țăndărică a spus cu ce impresii a rămas în urma concertului.


„Am marcat 60 de ani de la înființarea trupei la începutul lunii august, într-un concert de zile mari organizat chiar la Timișoara. Au venit toți cei care au vrut sau au putut. Eu am mers fiindcă mi-e întotdeauna drag să cânt cu vechii prieteni. În plus, nu-l mai văzusem de ceva timp pe Nicu Covaci și pe ceilalți, așa că nu puteam rata întâlnirea. Nu am mai cântat împreună din 2016′, a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook