Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel”

 Ifrim Georgiana
.

Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Lis a vorbit pentru prima dată despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer de piele. În urmă cu o lună, soția lui Viorel Lis a fost suspusă unei intervenții chirurgicale și încă se află în proces de recuperare. În ciuda acestei noi lovituri, Oana Lis declară că are situația sub control și că, la fel ca până acum, starea de sănătate a partenerului ei rămâne principala ei preocupare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele. În urmă cu o lună, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer la piele și a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Inițial, vedeta a ales să nu vorbească public despre problemele ei de sănătate, însă, în cele din urmă, s-a hotărât să tragă un semnal de alarmă cu privire la simptomele bolii. Acum ceva vreme, soția lui Viorel Lis a observat că i-a apărut o pată pe corp, care, odată cu trecerea timpului, s-a extins. În acel moment, Oana Lis a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor și, după mai multe investigații, a descoperit că suferă de cancer de piele.

oa9oa9

Oana Lis a fost operată de cancer de piele în urmă cu o lună, dezvăluire pe care a făcut-o în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a mers de una singură la o clinică medicală, având în vedere că a fost rezervată cu privire la diagnosticul primit din partea medicilor. Aflată în proces de recuperare, Oana Lis declară că are situația sub control și că viața ei nu s-a schimbat prea mult.

Citește și: Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer, la 44 de ani: „Nu aveam niciun simptom”. Cum se simte după operație

Citește și: „Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng'. Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

Citește și: Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Apare în „Haita de acțiune', filmul lui BRomania

Citește și: De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele

Aflată în recuperare după operația de acum o lună, Oana Lis spune că este în controlul situației, urmând să afle recomandări viitoare din partea medicilor. Vedeta pune pe primul loc starea de sănătate a lui Viorel Lis, având în vedere că fostul edil al Capitalei nu are alt sprijin.

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar. Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!

Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea. Și aștept decizia medicilor și pe viitor!', a declarat Oana Lis, potrivit playtech.ro.

„Totul a plecat de la o pată pe piele'

De ceva vreme, Oanei Lis îi apăruse o pată pe piele, însă nu i-a acordat prea multă importanță. Văzând că pata se extinde, vedeta a decis să consulte un medic și aflat că este vorba despre un carcinom malign.

„Totul a plecat de la o pată pe piele, pe care o aveam de ceva vreme și pe care nu am băgat-o prea mult în seamă. Cel puțin până când nu și-a modificat forma, la un moment anume, nu i-am dat niciun fel de importanță', a adăugat aceasta.

„Am momente în care cad, în care plâng'

În anul 2018, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia nu se mai poate deplasa. Soția acestuia, Oana Lis, îi este alături în permanență și a făcut un apel la donații pentru tratamentul fostului primar al Capitalei. În emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a recunoscut că are momente când simte că a ajuns la capătul puterilor, mai ales că are grijă singură de soțul bolnav.

„Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi, luna asta, m-am rugat', a dezvăluit Oana Lis, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton