Care este numele din buletin al Mihaelei Rădulescu. Diva explică de ce a ales să păstreze în acte numele celui de-al treilea soț

.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. Diva se află, în prezent, într-o relație de peste patru ani cu Felix Baumgartner și chiar dacă toată lumea o cunoaște după numele de scenă păstrat în urma primei sale căsătorii, cu Bogdan Rădulescu, Mihaela a păstrat în toate actele numele celui de-al treilea soț, Elan Schwartzenberg.

Puțină lume știe că numele de fată al Mihaelei Rădulescu este Ţiganu, însă nu acesta este numele care i-a rămas în acte după cel de-al treilea și ultim divorț, ci Schwartzenberg.


Întrebată de fanii săi de pe Instagram care este numele ei real, mai ales că pe o reţea de socializare contul de pe care este foarte activă este Mihaela Schwartzenberg, diva i-a uimit pe cei care se aşteptau, cel mai probabil, ca diva să spună că o cheamă Mihaela Rădulescu sau, măcar, Mihaela Rădulescu  Schwartzenberg.

„Schwartzenberg, în toate actele. pentru că şi eu şi tatăl lui Ayan am vrut să avem acelaşi nume ca şi copilul nostru. În popor… a rămas Rădulescu şi … nu am cum să mă opun', a explicat diva pe contul ei de Instagram.


 

A fost dată în judecată de primul soț

Cea pe care toată lumea o știe după numele de scenă, respectiv Mihaela Rădulescu, a fost căsătorită de trei ori şi tot de trei ori a şi divorţat. În 1989, când avea doar 18 ani, Mihaela Țiganu s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, al cărui nume l-a şi păstrat ulterior, motiv pentru care fostul soţ a dat-o în judecată. Căsnicia lor a durat câteva luni, iar, la scurt timp după divorţul de Bogdan, Mihaela s-a aruncat în braţete lui Dan Chişu, cu care a fost împreună timp de patru ani.


 

Căsnicia cu Ștefan Bănică a fost presărată cu scandaluri

 

A urmat căsătoria cu Ștefan Bănică, în 1997, pe care l-a cunoscut la Tele 7abc, însă relația lor a fost aproape în totalitate învăluită în scandaluri, cele mai multe legate de infidelitățile cântărețului, după cum a mărturisit diva. Mai mult decât atât, nu mai este un secret faptul că Ştefan Bănică Jr. era agresiv şi obişnuia să-şi bată soţia. Căsnicia lor a luat sfârșit după doi ani.


În 2004 s-a măritat, pentru a treia oară, cu Elan Schwartzenberg, un milionar israelian, și din căsnicia lor a rezultat un băiat, Ayan, în vârstă de 16 ani acum. Cei doi au fost căsătoriţi patru ani şi au divorţat în 2008, însă vedeta îi poartă numele în toate actele.

Înainte să se cupleze cu Felix Baumgartner, Mihaela a bifat o poveste de dragoste de șase ani cu Dani Oțil, matinalul de la Antena 1.