Care este, de fapt, motivul real pentru care Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei. Prietenii au dat-o de gol!

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea a șocat pe toată lumea când a anunțat că renunță să mai prezinte emisiunea Puterea Dragostei, una dintre producțiile de succes ale Kanal D. Bruneta a motivat decizia prin faptul că vrea să-i ofere un cămin stabil băiețelului ei, însă apropiații ei susțin că altul este motivul real.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În prezent, Andreea și fiul ei se află în România, unde pregătește finala reality show-ului matrimonial care are loc duminică, 26 iulie. Chiar dacă ea a susținut că vrea să rămână în țară pentru David, prietenii au dat-o de gol: bărbatul pe care îl iubește în prezent este, de fapt, motivul pentru care refuză să mai filmeze la Istanbul.

Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Andreea-Mantea-nu-mai-prezintă-Puterea-Dragostei-1-2Andreea-Mantea-nu-mai-prezintă-Puterea-Dragostei-1-2

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă', au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, relatează impact.ro.

Fanii nu îi susțin, însă, decizia de a părăsi emisiunea și o imploră să rămână.

În orice decizie pe care am luat-o, consider ca am fost îndrumată cu binecuvântare. Asa am simțit! Dumnezeu mi-a fost mereu alături și am simțit că chiar dacă nu este o decizie înțeleaptă, cu siguranță este cea mai bună decizie pentru sufletul meu! Simt nevoia să vă multumesc din tot sufletul meu pentru că și voi mi-ați fost mereu alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre încurajatoare! Sunteți minunați!🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️', a scris Andreea Mantea pe conturile ei de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton