Care este cea mai mare frică a Alexandrei Ungureanu: „Boala mi-a dat și niște angoase”

.

Care este cea mai mare frică a Alexandrei Ungureanu. Este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. După participarea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!', aceasta a revenit în atenția publicului și susține că a avut parte de o „reinventare completă'. Deși este discretă când vine vorba de viața personală, Alexandra Ungureanu a spus ce boală îi provoacă „angoase' legate de moarte. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Deși se bucură de o carieră de succes, viața Alexandrei Ungureanu a fost marcată de câteva episoade dureroase. În urmă cu mai mulți ani, tatăl artistei a fost diagnosticat cu cancer la colon în fază terminală, iar mama sa a fost diagnosticată cu cancer uterin în fază incipientă. Din nefericire, tatăl său a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață la două luni de la primirea diagnosticului. Mama sa, însă, a ieșit învingătoare în lupta cu boala, iar, acum, cele două sunt nedezlipite.


Care este cea mai mare frică a Alexandrei Ungureanu. Într-un interviu recent, artista a vorbit, cu sinceritate, despre temerile sale și despre cele mai dificile momente pe care le-a traversat până acum.

Citește și: În ce a investit Alexandra Ungureanu banii câștigați la Bravo, ai stil!’:'Mi-am cumpărat un apartament'

Citește și: De ce a blocat-o Alexandra Ungureanu pe Andreea Tonciu, pe Instagram:„Se vedea că are râcă pe mine’


Citește și: Diana Gureșoaie a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută într-un restaurant din Capitală:'Am fost amenințată'

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă:'Suntem foarte fericiți'

Care este cea mai mare frică a Alexandrei Ungureanu

Alexandra Ungureanu a mărturisit că diagnosticul părinților ei a întărit-o, dar i-a provocat „angoase legate de moarte’.


„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie. Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte’, a susținut artista, potrivit fanatik.ro.


„Tata nu mai vedea nimic în jur’

Alexandra Ungureanu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, susținând că între ei a existat o legătură cu adevărat specială.

„Este ceva foarte greu de vorbit, noi chiar am avut o relație specială. Tind să cred că așa ceva foarte rar se poate întâmpla, tata nu mai vedea nimic în jur, eu eram singura perfecțiune de pe fața pământului. Nu exista mai bine de atât, eram copilul fără pată, dacă făceam ceva rău încerca să găsească mereu scuze’, a adăugat cântăreața potrivit sursei citate.


„De la el am învățat punctualitatea și seriozitatea’

Artista a mărturisit că a preluat trăsături de caracter atât de la mama sa, cât și de la tatăl său. Aceasta l-a descris pe tatăl său ca fiind atent la detalii și retras, caracteristici care se reflectă și în personalitatea sa.


„Sunt foarte atentă la detalii, sunt retrasă așa cum era și el, mi-e greu să fac anumite chestii în anumite momente și apoi regret, am pierdut foarte multe ocazii pentru că nu am fost mai tupeistă. Ambiția o am de la mama, dar personalitatea clar de la tata. De la el am învățat punctualitatea și seriozitatea. Acum la mine nu prea merge asta de fiecare dată, și o spun cu boemia de rigoare specifică lumii artiștilor’, a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook