Care e culoarea pe care Meghan Markle și Kate Middleton nu o poartă niciodată

Deși protocolul regal al familiei regale britanice e plin de restricții, teoretic nu există vreo culoare interzisă. Cu toate acestea, Meghan Markle nu poartă niciodată portocaliu, la fel și Kate Middleton. Există însă cineva care nu se ferește de această culoare solară…

Kate Middleton nu se ferește de culorile puternice.

Kate Middleton nu se ferește de culorile puternice.

Dacă te naști în familia regală britanică sau ai norocul să devii parte a acesteia, vrând, nevrând trebuie să ții pasul cu protocolul, cutumele și tabuurile, altfel riști să fii marginalizat sau, mai rău, să o superi pe suverana Elisabeta a II-a, și nimeni nu-și dorește asta. Se știe deja că doamnele și domnișoarele din familia regală trebuie să respecte o anumită etichetă, care nu le permite multe lucruri pe care femeile obișnuite le fac zilnic: de exemplu, Meghan Markle și Kate Middleton nu pot purta rochii deasupra genunchiului sau fără mâneci (la ocaziile oficiale), le sunt interziși pantofii decupați în vârf și cei cu platformă (Regina îi urăște, dar, cu toate astea, Kate îi mai poartă când iese cu cei mici în parc), trebuie să poarte ciorapi nude și le este interzisă oja colorată, iar acestea sunt doar câteva dintre interdicțiile care ne vin în minte. Cu toate acestea, se pare că nu există interdicții în privința culorilor, evident, exceptând momentele de doliu, când orice om de bun-simt, nu doar membrii familiei regale se îmbracă în culori închise.

Meghan Markle este mai

Meghan Markle este mai „safe” cu ținute nude, dar, din când în când poartă și culori puternice.

De când e ducesă, Meghan Markle preferă culorile neutre

Dacă studiem puțin aparițiile formale sau informale ale Duceselor de Sussex și de Cambridge de-a lungul timpului, nu este greu să observăm o culoare pe care ambele o evită – Meghan Markle nu poartă niciodată portocaliu și nici cumnata ei, Kate Middleton, care are mai multă vechime în familia regală, fiind căsătorită cu Prințul William de 7 ani, nu a fost văzută vreodată îmbrăcând un outfit în această culoare. Meghan Markle, de când a devenit soția Prințului Harry, a început să poarte mai mult culori neutre, dar nu s-a ferit să aleagă și culori puternice, cum ar fi galbenul. Cât despre Kate Middleton, și ea a încercat aproape toată paleta coloristică, dar nu și vesela culoare a portocalei.

Regina Elisabeta a II-a adoră portocaliul și nu se ferește să-l poarte.

Regina Elisabeta a II-a adoră portocaliul și nu se ferește să-l poarte.

Regina Elisabeta a II-a adoră portocaliul

Motivul nu poate fi decât unul singur – se pare că portocaliul este o culoare care nu iese așa cum trebuie în poze, din această cauză fiind evitat și de către majoritatea vedetelor internaționale. Există însă o excepție notabilă, iar aceasta este chiar Regina Angliei, Elisabeta a II-a, care nu se ferește de culori și, suntem convinși de asta, puțin îi pasă dacă acestea nu se văd bine în poze. Elisabeta a II-a își permite, la o adică, să facă și gafe vestimentare sau coloristice, culoarea aleasă este ultimul lucru pentru care ar judeca-o cineva. Oricum, Regina este un trendsetter dintotdeauna!

Foto: Hepta, Alpha Press, Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton