Ce probleme de sănătate are Jo: „Sunt la pat. Am stat la perfuzii”

.

Cântăreței Jo i s-a făcut rău în timpul unui concert. De mai bine de o săptămână, artista se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoită să-și anuleze concertele viitoare. Recent, pe contul de Instagram, aceasta a făcut primele declarații despre perioada dificilă pe care o traversează, susținând că simptomele au debutat după filmările pentru finala „Te cunosc de undeva'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Jo este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. În prezent, aceasta face parte din proiectul „Te cunosc de undeva’, acolo unde face echipă cu Liviu Teodorescu. Cei doi artiști au reușit să ajungă în finala competiției, fiind cuplul care a obținut cel mai mare punctaj în gala trecută. Recent, au avut loc filmările pentru ultima ediție a emisiunii, moment în care starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit. Mai mult, aceasta a fost nevoită să-și anuleze următoarele concerte și își va relua activitatea când se va însănătoși.


Cântăreței Jo i s-a făcut rău în timpul unui concert. Artista a susținut că se confruntă cu o viroză, motiv pentru care se află la pat și a luat o pauză de la activitatea ei profesională. Simptomele au debutat în urmă cu o săptămână, iar starea de sănătate a cântăreței nu s-a ameliorat considerabil.

Citește și: Cine este JO.Ioana Anuța a avut o relație cu Juno


Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după 4 ani de relație. Primele declarații ale artistei:„Atunci devenea toxic, mi-am dat seama că am obosit’

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…’

Citește și: Când și cum va naște Daniela Crudu. Vedeta va avea o fetiță:'Este sută la sută…'

Cântăreței Jo i s-a făcut rău în timpul unui concert

În urmă cu o săptămână, Jo a susținut un concert și i s-a făcut rău în timpul prestației. Se pare că artista a făcut febră și a simțit că organismul ei cedează, însă a reușit să ducă la capăt ultima piesă din repertoriu.


„Voiam să vă zic ce experiență am trăit astăzi și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap, știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine. (…) La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși și am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să îți termini treaba și atât’, a mărturisit Jo pe rețelele de socializare.


„În finală, am stat la perfuzii’

După filmările pentru finala emisiunii de la Antena 1, Jo a început să se simtă rău. Aceasta a susținut că i s-a administrat un medicament intravenos, pentru a putea susține prestația din ultima ediție.


„Eu acum o săptămână, când am căzut, a fost fix după finala «Te cunosc de undeva». M-a ajutat cumva corpul, chiar dacă știu că și în finală am stat la perfuzii ca să îmi revin, să pot să mă pun pe picioare. Aveam energie cât să duc finala la bun sfârșit și am dus-o, dar în schimb, a doua zi după finală gata, am fost la pat și am fost rău, de asta a și trebuit să anulez un concert. Acum credeam că m-am făcut bine (…) Simt că am nevoie să dorm’, a mai mărturisit aceasta.

Sursa foto: Facebook