Cântăreața Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil: "Nu acesta era planul"

.

Ellie Goulding și Caspar Jopling sunt în culmea fericirii, după ce cântăreața a aflat că este însărcinată cu primul copil. Artista în vârstă de 34 de ani este gravidă în 30 de săptămâni și a primit vestea cea bună chiar după ce și-a lansat cel mai nou album, Brighterst Blue, în timp ce sărbătorea un an de la căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial nici măcar nu i-a venit să creadă. Cu toate că se bucură pentru că va deveni mamă, artista susține că acest lucru nu a fost plănuit. Soțul cântăreței, art dealer-ul Caspar Jopling, a dus-o în fața altarului în luna august, anul 2019.


„A fost o nebunie, pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar putea fi o realitate’, a declarat Ellie, conform Elle. Ultimul an, în pandemie, cei doi au stat izolați pe proprietatea lor din Gloucestershire, din apropierea Londrei.


Cântăreața Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil

Cântăreața i-a bucurat pe fanii ei pe Instagram, acolo unde a postat câteva imagini emoționante. Ellie le-a prezentat tuturor burtica de gravidă. Recent, tot ea a povestit și pentru Vogue cum se simte în pielea ei, după ce corpul i s-a transformat total.

„Vreau un cuvânt mai bun decât femeiesc, [dar] – am curbe pe care nu le-am mai avut până acum. Îmi place. Soțului meu îi place’ a mărturisit Goulding. Se pare că nu doar corpul ei se transformă, ci și gusturile culinare. Ellie Goulding a fost mereu o persoană care s-a hrănit sănătos, însă acum poftește doar la… junk food!


Citește și: Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au logodit. Deja locuiesc împreună

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:’Bărbatul perfect și femeia perfectă există’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei:„Nu a existat nici un partaj. Cum a reacționat Mioara Roman


Ce pofte are Ellie Goulding

Dacă înainte consuma zilnic cât mai multe salate, nuci și semințe, acum artista comandă constant mâncare de la McDonalds.

„Și eram cam îngrozită, brusc îmi doream toate lucrurile rele! Orice a făcut acest bebeluș când mi-a preluat corpul a fost de genul: La dracu! Nu vreau broccoli, spanac, verdețuri! Nu voiam decât zahăr și carbohidrați. Greața și oboseala nu se compară cu nimic din ce am experimentat până acum.

Simt că este un tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu este întotdeauna senin și nu strălucești mereu. Nu spun că fiecare secundă a acestei sarcini a fost o nefericire’, a mărturisit artista.


Cu toate că nu îi este deloc ușor, mai ales pentru că va deveni mamă pentru prima oară, cântăreața se bucură de fiecare clipă. Nu stă degeaba nici pe plan profesionat. Artista plănuiește să lanseze o carte de wellness, în luna septembrie a acestui an.


Cartea se numește Fitter. Calmer. Stronger, și pune foarte mult accentul pe importanța activităților fizice. „Nu e întotdeauna ușor. [Dar] am un nou respect pentru orice femeie care are copii’, a mai adăugat Ellie Goulding.