Cântăreața Ciara a născut, în secret, pentru a treia oară. Prima imagine cu bebelușul

.

La 34 de ani, Ciara a devenit mamă pentru a treia oară. În mare secret, cântăreața a născut un băiețel de nota 10, iar mai apoi le-a arătat fanilor imagini cu noul membru din familia lor. Totodată, Ciara a dezvăluit și numele neobișnuit pe care l-a ales pentru băiețel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cuplul Ciara – Russell Wilson este în culmea fericirii. Cel de-al treilea copil al lor a venit pe lume în deplină siguranță, este sănătos și pentru că a ales să vină pe lume în aceste condiții grele prin care trece omenirea, Ciara i-a ales un nume pe măsură: Win Harrison Wilson – win’ înseamnă în limba engleză victorie’.


Artista și Russell Wilson mai au o fetiță împreună; pe fiica lor o cheamă Sienna Princess Wilson și are trei ani. Celebra cântăreață mai are un fiu din relația cu rapperul Future și a primit numele lui; Future Zahir Wilburn a împlinit șase ani pe 19 mai.


În primul mesaj transmis de pe patul spitalului privat în care a născut, Ciara a dezvăluit noaptea trecută că l-a născut pe mezinul familiei în urmă cu două zile. Înregistrarea făcută publică de artistă a emoționat milioane de oameni: cu masca pe față, având bebelușul strâns la piept și înconjurată de mai multe cadre medicale, ea i-a cântat micuțului Win tradiționalul La mulți ani’. La aceste scene copleșitoare a fost martor și soțul ei, Russell Wilson.

La mulți ani, Win!!! Mami și tati te iubesc! Win Harrison Wilson 7.23.2020 (…) ❤️ 👶🏽’, a scris vedeta când a postat clipul de mai jos pe contul său de Instagram.


Ciara a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în luna ianuarie. Ea a publicat la acea vreme pe contul de Instagram o fotografie în costum de baie, fiind vizibilă burtica de gravidă. În luna aprilie a dezvăluit că va avea un băiețel.


„Dacă îl întrebi (pe Russell, n.r.), vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta’, a declarat în noiembrie pentru Extra.


Totodată, Ciara a menționat încă din 2018 că și-ar dori mai mulți copii în cadrul unui interviu pentru revista Wonderland.
„Sperăm să fie mai mulți copii. Ei bine, știi, am timp! Sunt o femeie
ambițioasă și am o misiune, așadar când este timpul potrivit, desigur!’
, a declarat aceasta.


În cadrul aceluiași interviu a vorbit și despre relația cu soțul ei, Russell Wilson. „Simt că sunt o femeie mai bună datorită lui. Evident am propria viziune despre mine, dar soțul meu cu siguranță mă face să fiu mai bună și despre asta este o căsnicie. Să vă faceți unul pe altul mai buni.’

Sursa foto: Facebook / Vogue / Instagram