Cândva un sex-simbol, Mickey Rourke e mutilat de operațiile estetice! La 67 de ani, nici fanii lui nu-l mai recunosc...

.

E greu de crezut că Mickey Rourke a fost cândva un sex simbol, un actor după care mureau femeile… Acum, la 67 de ani, actorul este atât de desfigurat de operațiile estetice, încât nici măcar el nu se mai recunoaște în oglindă.

În 1971, după ce a suferit o accidentare serioasă la cap, Mickey Rourke s-a lăsat de box. Avea 19 ani și câștigase 27 de meciuri, dintre care 17 prin knock-out. Lumea pugilistică a pierdut un talent, care a fost câștigat însă de Cetatea cinematografiei, pentru că fostul boxer s-a îndreptat spre Hollywood, care l-a primit cu brațele deschise.


Pasiunea pentru operațiile estetice i-a distrus chipul lui Mickey Rourke

O vreme a fost un răsfățat al sorții, în anii 80 fiind sex simbolul Americii, însă succesul i s-a urcat la cap și l-a făcut să intre într-un con de umbră. A cheltuit sume imense fără să se uite la bani, iar în cele din urmă a divorțat Paradoxal, actorul a reușit să revină în forță și a luat un glob de aur pentru rolul din The Wrestler, a jucat în Iron Man, dar și în alte filme de succes… Asta deși nimic nu mai amintea de tinerelul atrăgător care făcea furori în 9 săptămâni și jumătate alături de Kim Basinger.


Din nefericire, printre nenumăratele derapaje din viața lui Mickey Rourke se numără și pasiunea pentru operațiile estetice, în timp actorul ajungând să arate literalmente ca un personaj din filmele de groază. În cazul lui, fiecare operație a mai cerut una și încă una, și încă una, actorul fiind atât de schimbat în ultima vreme, încât, la cea mai recentă apariție a sa, la Good Morning Britain, fanii săi au fost șocați, deoarece nu l-au recunoscut…

Citește și: Meg Ryan, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Botoxul i-a distrus cariera


Foto: Hepta, Instagram