Theodor Paleologu a trăit o poveste de dragoste cu o prințesă! Cei doi s-au despărțit în 2015

 Oana Pantazi
.

Candidatul la Președinție Theodor Paleologu este extrem de discret în privința vieții personale, politicianul nefiind văzut recent în compania vreunei prezențe feminine. Acesta s-a iubit însă, acum ani de zile, cu o prințesă daneză.

Candidatul la Președinție Theodor Paleologu, în cazul în care ar câștiga alegerile, va fi un președinte fără Primă Doamnă, cel puțin așa reiese din declarația sa, în dreptul rubricii Stare civilă… Pe scurt, în viața politicianului român nu există nicio doamnă sau domnișoară în acest moment, însă acum niște ani Theodor Paleologu a trăit o poveste de dragoste cu o prințesă, conform wowbiz.ro.

 

Iubita lui Theodor Paleologu s-a mutat în România de dragul lui

Theodor Paleologu și Prințesa daneză Eleonore of Schaumburg-Lippe s-au cunoscut în anul 2008, în timp ce el era ambasadorul României la Copenhaga. Nu a fost vorba despre un simplu coup de foudre, cu atât mai mult cu cât prințesa a venit de mai multe ori în România, pentru a-și întâlni iubitul. Eleonore of Schaumburg-Lippe a trăit patru ani la noi în țară, între 2010 și 2014, aceasta fiind directoarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Eleonore of Schaumburg-Lippe și Theodor Paleologu s-au despărțit în anul 2015, iar la scurt timp după aceea iubita politicianului s-a întors în Danemarca. Conform artebooking.dk, acum Eleonore colaborează cu o mare companie teatrală daneză, ține prelegeri și se ocupă de comunicare pentru o organizație de sprijin pentru soldați și rudele lor.

Foto: Hepta, Facebook

Theodor-Paleologu-iubita-1Theodor-Paleologu-iubita-1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton